Vierailija


Mitä sellaista lapsi saa montessori-päiväkodista mitä ei tavallisesta päiväkodista saa? Miten lapsessa näkyy kouluun mennessä että on ollut montessori-päiväkodissa?

Kommentit (9)

tavallinen päiväkoti kodin lähellä vai montessori-päiväkoti auto/bussimatkan päässä.Tavallisessa plussaa olisi se että tarhakaveritkin asuisivat sitten lähellä (sosiaaliset suhteet vapaa-ajalla).Montessorissa taas toiminta vaikutti 100% mielenkiintoisemmalta, mutta tarha on vähän hankalan matkan päässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta meidän lapsista tuli omatoimisia kotonakin. Jo kaksivuotias sai voidella siellä oman leipänsä, pyyhkiä pikkurätillä oman paikkansa syötyään jne. Se oli vieläpä lapsista superhienoa. Lapsen puolesta ei esim askarreltu äitienpäiväkorttia, vaan jokainen teki just sellaisen kuin osasi. Aikuinen ei siis tehnyt valmiiksi. Minusta oli hienompaa saada aidosti lapsen tekemä , eikä mikään sellainen, jossa täti on leikannut kukat valmiiksi-kortti.Pidin myös siitä, kuinka lapset saivat kokeilla kaikenlaista. Esim läträtä vettä purkista toiseen , mitata jne.

tykkäsin tosi paljon. Mutta loppujen lopuksi päädyttiin panemaan lapset seurakunnan kerhoon tähän meidän viereen, koska sitä käy kaikki täkäläiset lapset.Mutta siis tosi kivalta se vaikutti. Jos sillä alueella oltaisiin asuttu, takuulla olisi sinne pantu.

mutta tutustuin koko tarjontaan ja useampi ystäväni on käynyt steiner-päiväkotia ja -koulua. Yksikään heistä ei sitä suositellut, eikä ole omiaan sinne pannut. En onnistunut löytämään ketään, joka olisi sellaista suositellut.5

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat