Vierailija

Olimme viikonloppuna heillä kylässä iltapalalla kuten kutsu kuului.

No iltapalana oli 4v , 2v ja 8v ja meille &heille laitettuna krixkraks keksejä juustosiivuilla ja viinirypäleitä sekä kotikaljaa & maitoa, jokaiselle oli laitettu 3kpl keksejä(erikseen sanottiin), niin

tämän jälkeen mieheni kysyi no anna iltapalaa, johon anopppi sanoi juurihan me syötiin iltapala, ei me illalla ylleensäkään syödä jne.

Mies soitti kännykällä 4 pizzaa ja syötiin sitten appiukon ja anopin katsellessa ....

Kommentit (15)

Se on tehnyt sitä työkseen koko ikänsä ja kotona kolmelle lapselle. Se ei tee muuta kuin laita ruokaa, syö ruokaa, puhu ruoan laittamisesta tai syömisestä tai siitä, miten kukaan muu ei osaa laittaa yhtä hyvää ruokaa kuin hän.Anoppivierailut alkaa rykmentille riittävällä aamiaisella, kahden tunnin päästä on aamupäivävälipala, sitten on lounas, sitten iltapäivävälipala, iltaruoka, iltavälipala ja iltapala. Kaikki väliajat anoppi laittaa ruokaa, kaikki pöytäpuheet koskee ruokaa. Sitä miten hyvää ruokaa anoppi laittaa, miten huonoa ruokaa muut laittaa, mitä kukakin on syönyt viimeksi kun syötiin ja missä syötiin ja mitä seuraavaksi syödään.Että kernaasti vaihtaisin niihin kolmeen korppuun ja rypäleisiin, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miettikää nyt itsekin..! Olin osan lomasta anoppilassa ja heillä taas on tapana, että kerran päivässä syövät jättimäisen satsin ruokaa mutteivät sitten muuta. Selitä siinä nyt sitten että oma kroppasi menee tukkoon jos samaa edes yrität...aamiaista sentään sain, tosin kauhean huokailun kera; " Onneksi me ostettiin näitä muroja...meillä ei kyllä ole ikinä nälkä aamuisin" . :D Iltapäivän kuumuudessa on kivaa vetää lautasta täynnä perunaa, makkaraa ym. raskasta, mutta jos jätät syömättä niin nälkäisenä joudut nukkumaan- ja se on yksi asia, mihin en pysty!

mut vitutti ihan tarpeekis, oltiin syöty kaupungilla päivällä ja lapsille välipalat ja ajateltin et saataisi edes teetä ja vaikka sämpylöitä, hedelmää. liioteltiin kyl noitten pizzojen kanssa mut ei enää kaupatkaan olleet auki

Riittävähän tuo ap:n iltapala-ateria on jos on syönyt päivällä kunnolla, sekä viinirypäleitä jos on tarpeeksi +keksit kelpaa lapsillekin (meidän lapsille ei olis kelvanneet). Ite osaan pyytää aina myös lisää jos jäin nälkäiseksi. Näkemisen arvoinen varmasti oli ilme, jos possuilitte niitten pizzojenne kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat