Vierailija

Kommentit (17)

Jos pureman joku saisi, niin lähdettäisiin lääkäriin. Itse olen ainakin ymmärtänyt, että lapsilla lääkäri on ensisijainen paikka. Niistä pakkauksista ei välttämättä paljon apua ole.

Emme edes itse nähneet käärmettä, poika vain huusi ai. Sitten katsoin että jalasta tuli YHDESTÄ pienestä reistä vähän verta. Seurailin tilannetta, en uskonut että on kyy, koska reikiä oli vain yksi. Vähitellen alkoi jalka turvota enemmän ja enemmän, menimme lääkärille joka määräsi antihistamiinia koska luuli, että oli kyse allergisesta reaktiosta!¨No ei poika kuitenkaan parantunut, meni vain huonompaan kuntoon ja jalka turposi lisää. Ei kun sairaalaan suoraan, ja siellä kokenut lääkäri osasi sanoa heti että mistään musuta kuin kyynpuremasta ei ollut kyse.Poika oli tiputuksessa ekan vuorokauden, hänen verenpainettaan myös seurattiin tunnin välein. Kyynpurema on pikkulapselle vakava juttu. Toisaalta Suomessa ei ole ketään kuollut puremaan ainakaan 25 vuoteen. Olimme sairaalassa 5 vrk ja jalka oli kipeä siitä vielä ainakin viikon - pari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raajan lastoitus ensiavuksi tietty ja tabletti ja veden kanssa se.Kyy voi purra vaikka käteen niin kuin isääni kun keräsi marjoja mättäästä, luuli että risu osui, kotimatkalla autossa vasta turposi ja katsoi tarkemmin niin oli ne kaksi pistettä.Liikkumista tietenkin pitäisi välttää, mutta jos ei muuten pääse kuin omin jaloin, niin kai se kävellä on pakko. Lapsenhan nyt varmaan voi aika helposti kantaakin jonnekin mihin pääsee autolla, jos ei ihan korvessa ole.En tiedä, mutta saattaisi olla parempi peräti pysyä paikallaan jonkin aikaa siellä metsässä, jotta tabletti ehtii vaikuttamaan ja lähteä vasta sitten liikkeelle. Toisaalta tietty ongelma, jos se ei riitäkään jostain syystä vaikuttamaan riittävästi.

kännykkä pitää olla mukana. jos kyy puree,niin lapsi syliin ja kiiruusti lääkäriin. ne tabletit ei paljon auta. on kyllä erittäin epätodennäköistä,että puree metsässä,kun kyy pakenee ihmistä. paljon mahdollisempaa omalla pihalla.


Sisältää naurettavan pienen annoksen kortisonia. Saattaa helpottaa allergisen oireita vaikka ampiaisenpistossa, mutta sen imeytyminenkin kestää puolisen tuntia.Kyynpuremassa ainoa apu on lääkäri. Kyypakkauksesta ei ole muuta hyötyä kuin että äiti tuntee tehneensä jotain hyödyllistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat