Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (7)

Meillä homma toimii näin : Kun kuukautisesi alkavat, varaat ajan lääkärille, sillä tämä voidaan laittaa vain kuukautisten aikana. Meillä ainakin on lääkärille päässyt ihan helposti. Kannattaa toki mainita aikaa varatessa että mitä asia koskee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin apteekista ostamassa kierukan ennen lääkäriin menoa. Olikohan apteekissa resepti valmiina, vai hainko sen neuvolasta... enpä muista enää. Hintaa tuli muistaakseni 180e ja siihen puolen vuoden " takuu" : puolet rahasta takaisin, jos kierukka joudutaan syystä tai toisesta ottamaan pois.Kierukka laitetaan kuukautisten aikana, eli ajan varaaminen tulee miettiä sen mukaan. Laitto tekee toisille tosi kipeetä, itsellä vain vähän nipisteli. Eka puol vuotta ilmeni päänsärkyä yms, sivuvaikutuksia on tietty olemassa laitdasta laitaan, vaikkakin useimmiten kai tällainen paikalisesti vaikuttava ei aiheuta juuri mitään(?). Sen jälkeen helpotti ja kohta 2v mennyt hyvin.

papa-koe terveyskeskuksessa ja kierukan laitto ehkäisyneuvolassa.

helsingissä saa ensimmäisen kierukan ilmaiseksi sieltä e-neuvolasta.

mä sain oman reseptini apteekkiin ja sieltä kävin kierukan hakemassa. sitten lääkäriaika ja kierukka paikalleen. papakokeessa pitää muuten käydä ennen asennusta...ja kun pyydät kierukkaa, sano etä kärsit aivan järjettömän runsaista menkoista= saat sv- korvauksen ja näin kierukka maksaa alle 100 ¿

Riippuukohan kaupungista, mutta ainakin täällä maalla. Tilasin ajan terveyskeskukseen kierukan laittoa varten. Lääkäriltä olin etukäteen saanut reseptin millä hain kierukan apteekista. Sitten vaan lääkäriin sen kierukan kanssa ja tohtori sen kierukan sinne asenti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat