Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

www. imetystukilista. net/galleria/pages/9_jpg. htmToinen taaperoimettäjä:

www. imetystukilista. net/galleria/pages/16_jpg. htmKolmas:

www. imetystukilista. net/galleria/pages/24_jpg. htmKommentit (31)

Vierailija:

Lainaus:


Kyllä siinä menee jo äidin oma mielihyvä kaiken edelle jos vielä pari vuotiasta imetetään.

Sairastahan se on, jos leikki-ikäistä vielä tissitetään. Sairasta, sairasta...
Voisitko kertoa, mitä sairasta siinä on? On niin helppoa tuomiota ja haukkua, mutta minkäänlaista järkevää vastausta ei näiltä koskaan saa.Lisään vielä, että tandemimetyksestä ei minulla ole kokemusta mutta nostan kyllä hattua näille äideille, jotka siinä onnistuvat - kyse ei todellakaan ole äidin mielihyvästä vaan asian eteen joutuu varmasti näkemään vaivaa ja se vie paljon aikaa.Itsekin ihmettelen, miksi ap oikein tutkii imetystukilistan kuvia jos kerran imetys on niin kuvottavaa.23

onnelisia pikkulapsia, joilla paremmat edellytykset taspainoiseen elämään kuin ei-imetetyillä! Ap raukka, jota ei varmaan oma äiti ole imettänyt ollenkaan, kun on noin kateellinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väitän ettei pienempi saa sellaista rauhallista imetyskokemusta kun iso lapsi on yhtäaikaa rinnalla.Viimeinen kuva toi viesti 2 poika oli 4-5 vuotias - järkytyin.

Taisivat olla sairaalan sängyllä kaikki.Isomi lapsi pitää valtaa näissä perheissä eikä anna pienemmälle sitä paikkaa mikä hänelle kuuluu. Jos kyseessä olisi kaksosvauvat niin ymmärrän yhtäaikaisen imetyksen mutten noita mitä näissä kuvissa oli.

Hän itse lopetti imetyksen vauvansa ollessa alle kuukauden, kun ei halunnut olla niin kiinni vauvassa, eikä halunnut vauvan olevan kiinni hänessä. Eli kuka tässä se itsekäs olikaan?

Vierailija:

Lainaus:


jotta äiti pääsisi bailaamaan tms. Tuskin siinä, että imettää taaperoksi asti.
Itse lopetin alle 1v iässä omien imetyksen, siis lapset lopetti. Jos äiti tarjoaa lapselle parasta ja luonnonmukaisinta juotavaa niin miksi se vaivaa jotakin ihmistä noin paljon? Samat ihmiset varmaankin on sitä mieltä että homot on ihkuja ja että massamurhaajat ovat jotenkin vaarallisen kiinnostavia ja lähetellään säkki kaupalla niille postia. Eli tiedän maailmassa oikeasti sairaita ja ällöttäviä asioita. Imetys ei lukeudu niihin.

1v 3 kk ikäistä lastani, mutta tulipahan mieleen että pitäskö lopettaa jo. Kahta lasta en kyllä ole koskaan imettänyt, vaikka lapseni ovatkin iältään lähekkäin ja tämä pienin on tosiaan syönyt tissiä kaikkein vanhimmaksi.

Oksettaa tommoset kuvat.

Kauhean näköisiä " naisia" , jotka esittelevät rintojaan.

Kuka sairas ihminen haluaa itseän kuvattavan kun imettää. Kuvottava koko sivusto!Terveisin, Kahden lapsen äiti

Olen itse juuri lopettanut vähän yli 2-vuotiaan imetyksen, joten en edes katsonut kuvia kun kokemusta on itsellänikin. Itseäni ihmetyttää todellakin se, mityen imetys voi kuulua jonkin mielestä niihin ällöttäviin/kuvottaviin asioihin. Onko niin, että nykyään rinnat koetaan vain seksuaalisiksi ruumiinosiksi ja niiden perimmäinen tarkoitus on (näiltä) ihmisiltä unohtunut (erityisesti viittaan tällä heihin, jotka luulevat äidin saavan jonkinlaista seksuaalista tyydytystä imetyksestä niinkuin joku vihjaili)? Haluaisin myös kysyä, missä vaiheessa imetys on heidän mielestään ok ja milloin se muuttuu kuvottavaksi: 6kk, vuoden, 2 vuoden iässä? Miksi?(Maailman terveysjärjestö suosittelee 6kk täysimetystä ja 2v. imetystä kaikille lapsille).

Vierailija:

Lainaus:


Miksi ap tutkit niin tarkkaan imetystukilistan kuvagalleriaa, jos koet (taapero)imetyksen niin vastenmieliseksi?
Ai niin: siksi, että saisit linkittää niitä kuvia tänne av:lle.

mutta itseäkin tosiaan ihmetytti, miksi joku haluaa julkaista itsestään tuollaisia kuvia netissä. Jonkinlaisesta eksihibitionismista lienee kyse...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat