Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onko merkillä väliä?

hankinnassa uusi vedenkeitin

Kommentit (7)

Vedenkeitin saatiin lahjaksi, en tiedä hintaa. (mutta anopin ostama, tuskin kallis..hehe)Kahvinkeitin on Braunin Café Roma, ostettu joskus vuonna 1996 ja toimii edelleen loistavasti!! En tod. muista hintaa enää... Mitään Moccamasteria en huolisi, ne on niiiiin rumia!

Saatiin nimittäin 5 vuotta sitten lahjaksi MoccaMaster, ja se on kyllä mielettömän hyvä keitin. Kahvista tulee todella hyvänmakuista. Ehdottomasti sijoittaisin tähän kahvinkeittimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahvinkeitin maksoi 359 ja vedenkeitin 189.Ovat hyvännäköiset, helpot käyttää ja kestävät (terästä).Maksan mieluusti laadusta ja kestävyydestä.

Ja meinaan ostaa vielä blenderin lisäksi, kunhan eksyn sellaiseen kaupaan, jonka valikoimiin se kuuluu.Eivät olleet ihan halvimmasta päästä, mutta ei mitenkään kohtuuttoman kalliit kuitenkaan.Ja niin kauniit :) Siis minun mielestäni.

Philipsin Essence-sarjaa, saatu häälahjaksi 6 vuotta sitten, eikä ole ollut mitään miksi olisimme tarvinneet hienommat ja kalliimmat. Eikö nuo kaikki keittimet ole aika helppokäyttöisiä?! En nyt ihan mitään rimpulaa ostaisi, mutta keskihintainen kelpaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat