Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jään kesäksi työttömäksi. Jotain kivaa haluttais kuitenkin lasten kanssa tehdä, eikä vain nyhjätä kotona. Kuka keksisi meille ihanan ja edullisen tavan viettää lomaa?

Kommentit (12)

No jos pääkaupunkiseudulla asutte, niin ihan rajattomasti on mahdollisuuksia. Suomenlinnaan pääsee bussilipun hinnalla, Korkeasaareen halvemmalla Mustikkamaan kautta, Fallkullan kotieläintila ei taida maksaa mitään, eikä talvipuutarhakaan ja Seurasaari ja Pihlajasaari kans kivoja paikkoja. Niin ja oletteko käyneet vaikka Rhodopuistossa? Tai lastenmuseossa? Lastenmuseoon on ilmainen pääsy torstaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta voisi tykätä tosiaan Falkullasta yms.Ihanaa, kun tältä palstalta löytyy myös ihmisiä, jotka aidosti paneutuvat toisten huoliin!ap

Riippuu paljon että missäpäin vaikutat, mutta luulisin, että ihan kaikkialla on ilmaisia paikkoja missä käydä. Me harrastetaan kesäisin paljon picknikejä. Uiminen myös halpaa, samoin fillarireissut. Ja kirjasto tietty kans. On myös paikkoja, joissa on esim. yhtenä päivänä viikossa tai kuukaudessa ilmaista käydä, kannattaa tutustua nettisivuihin.

kirjastoreissut, pyöräretket, metsäretket jne. Ja jos asutte kaupungissa niin varmasti on paljon ilmaistapahtumiakin, voi niitä pienillä paikkakunnillakin olla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat