Vierailija

Lähinnä huutonetissä myyjät mainostavat haalarin olleen " ykköshaalari" . Siis tarviiko lapsi kaksi? Ja eikös kauppaan ja kyläreissuille laiteta mieluummin jotain " hienompaa?

Kommentit (11)

lumi ei sotkenut :) kerran oli kirppisvarahaalari käytössä siis yhden ulkoilun kun olin pessyt ykköshaalarinvälikausihaalareita on riittänyt 2, mutta nyt oli kolme (2 kirpparilta) ja kaikki ollut käytössä, mutaisina päivinä meni haalari/ulkoilu ku en tykkää laittaa ulos kovin likaisessa haalarissa.lisäksi on muutama tuulitakki ja ehkä n 5 housut kevätulkoiluun kun haalari tuntuu olevan liikaa, takkeja sais olla 3 huomasin viime keväänä. Koska ne likaantuu (kura pöly muta hiekka tms) ja en niitäkään kehtaa laittaa likaisena puistoon tms päälle.Kauppatakkejakin on 2 ja se on hyvä määrä, toinen ehtii tulla pesusta ennenkuin toinen jo sinne joutaa :)sormikkaita tarvitaan about 6 paria. Ja välikausihanskoja 3 paria on nyt riittänyt tänän keväänä. Talvihanskoja riitti kahdet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yksi roikkuu päiväkodin narikassa, yksi kosteussuoja-asu kotinaulakossa, ja kotona vielä kosteussuojaton asu varalle.

Fiinimmät takit on toki sitten vielä erikseen.

No kyllä meillä on ainakin tarvittu, meinaan on poika saanut haalarin helposti päivässäkin melkoiseen kuntoon enkä edes päiväkotiin viitsi sellaisissa kuramäärissä poikaa lähettää.

Lapsi 2+v aloitti tämän vuoden puolella päiväkodissa. Meillä oli 1 talvihaalari, jos se likaantui kovin putsasin joko harjalla tai jos tosissan kurainen pesin heti kun tultiin kotiin ja annoin kuivua, illalla sitte kevyesti kuivasin rummussa (jätin siis kosteaksi) ja aamulla oli kuiva. Välikausihaalaria ei ole, vaan erilliset housut (vedenpitävät) ja takki (vettähylkivä) + kuravaatteet.

Yhdellä haalarilla on menty välikaudet ja talvet. Olen ostanut sellaisen, josta kurat lähtee kostealla pyyhkimällä ja pessyt, kun lapsi on ollut kipeänä - niin on ehtinyt päivän kuivua. Kauppatakki on tosin ollut erikseen.

sekä toppavaatteet että välikausivaatteet. Siksi että toiset väkisinkin välillä pesussa (meillä lapsi ei sairasta niin usein).Siksi voisin huutonetissä sanoa että yhdellä lapsella toisena haalarina ollut, vaikka meillä ei ole ykkös- ja kakkoshaalaria vaan ovat samanveroiset. Kuluuhan ne vaatteet vähemmän jos on kahdet kuin yhdet.

Mun tulee aina haalittua alennuksista superhalpoja haalareita, mutta viime talvenakin kolmesta haalarista oli vaan yksi käytössä. Yhtä käytettiin pari kertaa ja kolmannesta ei otettu edes lappuja pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat