Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vinkkejä otetaan vastaan!!

Kommentit (10)

Menee tosi helposti riehumiseksi noin isolla väellä. Mannerheimin lastensuojeluliiton sivuilla on kivoja leikki-ideoita. Ja lahjat ensin, sit kun kaikki on tullut, sit joku ohjelma, syönti ja ohjelmaa paljon loppuun.

Odota et kaikki vieraat tullu paikalle. Sit lahjojen jako vaik pullon pyörityksellä. Tai sit niin et laitat pallon pyörimään ringissä (sankari vaik keskellä) samalla soitat jotain kivaa musaa. Kun musiikki pysähtyy ni se lapsi kenellä pallo on saa antaa lahjan. Kun lähes kaikki lahjat on annettu ni voit vähän tarkkailla et pysäytät musiikin oikeessa kohdassa. Lahjat vois myös jakaa loruttelemalla. Aina voi lahjat avata normaalilla tavalla jos ei halua siitä numeroa tehdä.Lahjojen jälkeen vois olla vaik vapaata leikkiä ja sitten tarjoilu tai toisinpäin. Muuta ohjelmaa ei tarvi ellei meno ei muutu hirveäksi tai lapsilla tulee tekemisen puutetta. Ohjelmavinkkejä:

-myrkkykarkki

-onginta

-aarteen etsintä

-eläinsokko(jos kaikki lapset tuntevat toisensa)

-tavallinen sokko(sama juttu)

-kasvomaalaus(jos olet yhtä lahjakas kuin minä ni esim. salama, tähti ja kukka helppoja tehdä ;)

-tatuoinnit, ainakin suomalaisesta kirjakaupasta saa erilaisia

-ilmapalloihin oman naaman piirtämistä tusseilla( sen voi sitten viedä kotiin)Meillä kesti pojan 7v synttärit kaksi tuntia ja ehdimme juuri ja juuri leikkiä aarteen etsintää syömisen ja muun leikin ohessa. Nopeasti meni aika. Vieraina oli 9 lasta+ sankari ja oli tosi hulinaa. Onneks yhden vieraan äiti on hyvä kaverini ja jäi avuksi. Teille on tulossa kyl niin paljon vieraita et kannattaa miettiä parikin leikkiä ku meno voi olla aika hurjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leipominen on aika turhaa. Karkit, pop cornit ja sipsit maistuvat ja jäätelö. Nakit, lihapullat ja ranskalaisetkin, jos haluat tarjota tukevampaa. Mehua tai limsaa juotavaksi. (Kakut, pullat, leivonnaiset ei tee kauppaansa).Voi hyvin olla että vieraat eivät haluaisi istua pöytään ollenkaan, käyvät vain kahmaisemassa kourallisen karkkia ja meno jatkuu. Meillä ainakin kaverisynttäreillä tytöt istuvat mielellään pöydässä, mutta pojat ei niin millään.Pelaaminen on kivaa. Onko teillä pöytälätkää, fortunaa tai muuta vanhan ajan peliä? Voisitte vaikka järjestää turnauksen.Aarteenetsintäkin on kivaa.Tatuoinnit ja kasvomaalaukset oli hauska idea.Onginnasta lapset tykkää. Ongintapusseihin voi vaikka pakata ne karkit, jotka muuten olisivat juhlapöydässä. Ja vaikka ne tatuoinnit. Krääsän ostaminen on vähän turhaa.Osaisiko lapsen isä vetää jotain hauskaa ohjelmaa. Sankari-isän vetämät jutut on yleensä coolimpia kuin äidin ohjelmat.Olisiko juhlat mahdollista pitää ulkona? Vaikka jalkapalloa tai leikkiolympialaiset pihalla? (saappaanheittoa, pussijuoksua yms. lajeja)

pöydälle laitetaan 5-10 karkkia hyvälle etäisyydelle toisistaan. Yksi leikkijöistä menee huoneesta pois ja muut valitsevat myrkkykarkin. Sitten vaan tämä " sienestäjä" poimii karkkeja ja kun osuu myrkkykarkkiin ni muut sanovat tai huutavat myrkkykarkki. Kaikki karkit ennen sitä saa itselleen. Jos joku osuu myrkkykarkkiin heti ni hän voisi leikkiä uudestaan tai sitten antaa hänelle muutama karkki muuten. Hauska versio tästä on tehdä karkkitikkuja pieniin lelumiekkoihin (myrkkymiekka) tai coktailtikkuihin (myrkkytikku). Jokaiseen tikkuun tai miekkaan vaik 2-3 karkkia riippuen koosta. Herrkkupöydässä ei sit tarvi välttämättä karkkia tarjotakaan.


- lahjat on kiva avata aluksi, ja mieluiten yksi lahja kerrallaan, niin että kaikki katsovat. Minusta jokainen lahja ja kortti ansaitsee pienen hetken huomiota ja kiitoksen.Järjestyksestä ehdottaisin:

- lahjat

- ryhmäkuva, jos halutaan. (kaikki ovat vielä suht. siistejä)

- 1-2 ohjelmaa (pahin energia saadan purettua)

- ruokailu (tauko hulinaan)

- ohjelma jatkuuTikkujäätelöt on hyviä. Toinen vaihtoehto on tehdä pakettijäätelöstä kakku (=pari pakettia jäätelöä vierekkäin tarjottimelle ja paljon karkkia päälle. Halun ja taidon mukaan joko kasa tai sitten linnakakku, junakakku, eläinhammo tms.) Jäätelökakun päälle voisi laittaa kynttilät.Joskus oltiin synttäreillä, jossa jokaiselle vieraalle oli lautanen ja pari jäätelöpalaa + pöydässä erilaisia karkkeja, strösseleitä, vohveleita, kastikkeita ja jokainen sai tehdä oman jäätelöannoksensa.Onko sulla muuten 14 jäätelökulhoa? Jos ei, niin tikut tai tuutit voisi toimia parhaiten.Toivottavasti ideoista oli apua. Mukavia juhlia!

13 kaveria kutsuttu perjantaiksi, pojan toiveesta ei kakku vaan jädee. onko parempi tikkujäätelöt vai pakeetijäde?mitä niille keksin tekemistä?missä järjestyksessä ohjelma, eka kakku vai lahjat? ohjelma vai kakku?

ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat