Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kertokaa te tassuttelua kokeilleet, miten sujui! Meillä 5,5 kk vanha vauva herää 7-11 kertaa joka yö, ja yritämme nyt aloittaa tassuttelun eli pehmeän unikoulun (ei yksi huudatusta).Ahdistaa ja on tosi rankkaa univelkaisena. Miten teillä sujui? Tuliko tuloksia?

Kommentit (4)

Oliko teillä tutti käytössä? Sekin sekoittaa tätä asiaa. Meidän lapsella tutti putoaa ja herää siihen jatkuvasti. Nukkumaan laitettaessa ei anneta tuttia mutta yöllä rauhoittamiseen kyllä (ei tarvitse joka heräämisellä imettää).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on meillä tutti. nukkumaan mennessä sa tutin suuhunsa. plumpsauttaa sen sitten yleensä jossain vaiheessa pois eikä nykyään siihen enää herää. ennen muistaakseni heräsi tutin tippumiseenkin. ja yöllä annettiin kyylä myös tassuttelun lisäksi aina tuttia. ja nykyäänkin jos joskus sattuu heräämään " liian aikaisin" eli ennen aamuyön ruokailua niin nukahtaa yleensä itsekseen kun tutin saa suuhunsa. välillä meillä meni hetkeksi sekaisin nuo opitut unirytmit kun vauvalle teki muutaman yön hammasta ja sitten tuli kova flunssa. mutta nopeasti palattiin takaisin hyviin yöuniin. ilman uusia " koulutuksia" . kohta ajattelimme vieroittaa vauvan myös aamuyön syömisestä koska sekin tuntuu nyt olevan enemmän totuttu tapa kuin oikeaa nälkää. viihtyy nimittäin rinnalla ihan pienen hetken. tämän pikku-syömisen jälkeen kuitenkin nukahtaa heti omaan sänkyynsä ilman apua.

meillä tehtiin unikoulu 6 kk ikäisenä. vauva heräili ennen sitä n. 2 tunnin välein tissille. sitten 3 yötä tassuteltiin, valillä itketti paljonkin mutta sitten aina lopulta nukahti.. heräsi ne 3 ekaa yötä itkemään varmaan tunnin välein. neljäntenä yönä nukkuikin jo viiteen saakka heräämättä:). eli meillä ainakin tuloksia tuli nopeasti. syötän edelleen kerran yössä. yleensä vauva herää syömään neljän aikaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat