Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pikkukakkonen tulossa ja nimeä jo etsitään. Isoveli on Otto ja pojan nimi on päätetty (Aaro). Jos tulee sisar, mikä nimi mielestänne kuulostaa parhaimmalta? Sukunimi on tavallinen -nen -loppuinen.Lisäehdotuksia otetaan mielellään vastaan : )Aada Sofia HelmiinaVenla AnnastiinaOlivia AnnastiinaAada SofiannaKiitos, jos ehditte antaa kommentit.Kommentit (5)

on vaan niin kaunis nimi, joten siksi " ääni" sillle. Ja minä en huolisi o-alusta, vaikka sisaruksia tulisi lisää. Kyllä kahden saman alkukirjaimen jälkeen pystyy helpostikin kolmannelle alkukirjainta vaihtaa, tiedän montakin sisarussarjaa, jossa 2 ekaa alkaa samalla kirjaimella ja yksi/loput sitten jollain muulla.Eli kannatan siisOlivia Annastiinaa, tai jos saa yhdistellä, niin ihan huippuihana nimi olisi Olivia Helmiina. Miettimistänne myös Venla tosi kaunis nimi, vaikka Olivialle häviääkin =). Aada sitten selkeästi jää tässä joukossa viimeiseksi.-Iitu-Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannatan Venlaa, toisen nimen suhteen minulla ei ole mielipidettä.Ei Aadassakaan mitään vikaa ole, mutta se on jo tosi yleinen kun otetaan huomioon, että kirjoitusasuna yleinen on myös Ada.Olivia on myös ihan kiva nimi, mutta välttäisin sitä tuon O-alun vuoksi. Jos vaikka haluaisitte enemmänkin lapsia tulevaisuudessa niin löytyisikö vielä lisää O-alkuisia nimiä joista pitäisitte?...sanoo äiti jonka kolmesta lapsesta kahdella on A-alkuinen nimi... :-)@ro:

Lainaus:


Pikkukakkonen tulossa ja nimeä jo etsitään. Isoveli on Otto ja pojan nimi on päätetty (Aaro). Jos tulee sisar, mikä nimi mielestänne kuulostaa parhaimmalta? Sukunimi on tavallinen -nen -loppuinen.Lisäehdotuksia otetaan mielellään vastaan : )Aada Sofia HelmiinaVenla AnnastiinaOlivia AnnastiinaAada SofiannaKiitos, jos ehditte antaa kommentit.


Kiitos kaikille nimiä kommentoineille sekä uusia ehdottaneille.Olemme mieheni kanssa mieltyneet kovasti Aada Sofiannaan sekä Olivia Annastiinaan, joten nämä kaksi ovat top 2:ssa. Toki ehdotuksia saa laittaa, luen ne mielelläni! Onko jollakin tiedossa näiden nimien taustaa/merkityksiä?körömölli:

Lainaus:


Muutama ehdotus vielä:Annu liian lähellä omaa nimeä

Aino yleinen

Anni liian lähellä omaa nimeä

Alma kiva

Aini ei

Enni aapinen!

Elli kiva, mutta kissalla nimenä : (

Iina tykkään, on serkkutytöllä

Iida ok

Aida kaunis, liian juhlallinen sukunimeen

Aura

eiPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat