Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vastineena alempana olevaan ketjuun, jossa jotakuta ärsyttää yhden lapsen valittavat vanhemmat.Meillä kolme lasta, joista esikoinen ns. vaativa lapsi. Ikääkin jo 10v. Jonkin aika sitten hän jäi kotiin, kun lähdimme kahden nuoremman lapsen kanssa uimahalliin. Ja olivat helppoa ja rauhallista.Rakastan esikoista valtavasti, mutta kyllä hän vie vaativuudellaan moninkertaisesti voimavaroja kahteen muuhun lapseen verrattuna.Ei kyllä se yhdenkin lapsen vanhempi voi olla täystyöllistetty.

Kommentit (5)

Allekirjoitan täysin sanomasi. Ja tuon haastavan lapsen kanssa tulee näitä ' olen-paska-äiti' -fiiliksiäkin tosi usein. Kun samasta asiasta saa ' lyödä päätään seinään' sen miljoona kertaa. HUOH.

En kyllä tosin ole täällä tämän enempää vängännyt.Joskus on mielenterveys ollut koetuksella erityislapsen äitinä, mutta nykyään menee oikein hyvin.4Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoisella on tarkkaavaisuus- ja keskittymishäiriö ja kaikesta saa jätkuvasti päivästä toiseen " hakata päätä seinään" . Onneksi pari kuukautta sitten lääkitys on helpottanut esikoisen elämää ja siinä sivussa myös meidän muidenkin. Kyllä sitä 8 vuotta ehdittiinkin elää erityislapsen kanssa ilman sen kummempaa apua. Nuoremmat sisarukset ovat tosi helppoja esikoiseen verrattuna. (Vaikka voimakasta uhmaa on heilläkin ollut...)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat