Vierailija

Kommentit (9)

Meillä ostettiin just ekaluokkalaiselle 24 tuumainen kun ajeaminen alkoi olla " liian " helppoa ja alkoi tehdä kaikkia temppuja . Ja sisko 5v opettelee jo 20 tuumaisella ajoa . Tosin molemmat ovat oppinneet ajamaan ilman apupyöriä 3- 4 v .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ostimme pojalle viime keväänä 24-tuumaisen, erityisen matalarunkoisen pyörän. Lapsi oli tuolloin 136 cm.Tietysti jos löydät käytettynä jostain voi pienemmän ostaminen olla järkevää.

Meillä poika on nyt kuusi ja 125 cm pitkä ja 20-tuumainen pyörä jää tänä kesänä pieneksi. Hän on ajanut sillä jo 1,5 vuotta. Kävimme pyöräkaupoissa liki jokaisen merkin läpi ja suurin osa 24-tuumaisista oli vielä aika korkeita. Sanottiin, että minimimitta mm. Crescentin 24-tuumaiselle on 130 cm. En missään tapauksessa ostaisi 20-tuumaista pyörää enää kouluikäiselle.

20 tuumainen jäi jo liian pieneksi. Miettikää itse miten vaikeaa on ajaa liian pienellä pyörällä.20 tuumaista suositellaan 6-8 vuotiaalle ja 24 tuumaista 8-12 vuotiaalle.

Mun tyttö on helmikuussa mitattu 124cm pitkäksi, nyt on jo varmaan jonkin sentin kasvanut.

Ollaan käyty etsiskelemässä pyörää ja jotkut 20-tuuman pyörät näyttää tosi pieniltä. 24 on kuitenkin vielä liian iso. Jos osaisi oikein taitavasti pyöräillä, niin sitäkin voisi ehkä harkita. 22-tuumaisessa olisi vähän kasvunvaraakin, mutta niitä ei löydä juuri mistään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat