Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Iiks, se on taas se aika vuodesta, kun pitäisi muksujen synttärit järjestää ja anoppi " yllättää" . Ajattelin tehdä jonkinlaista kinkku-salamipiirakkaa suolaiseksi. Kaipaisin hieman lisävinkkejä täytteeseen.



Elikkäs: Mikäs noiden kanssa sopisi väriä antamaan? Siis rehu. Entäpä tuorejuusto+kerma vai kerma/munamaito+juusto? Muita vinkkejä?



Kiitti jo etukäteen, jos joku jauhopeukalo viitsii neuvoa :)

Kommentit (3)

Sen takia kyselen kerma7munamaito+juusto vai tuorejuusto, koska olen tosi tumpelo maustamaan. Helposti joko liikaa tai liian vähän. Ja anoppi, se on Niin herkkäkielinen, ettei mikään tunnu olevan hänen suunsa mukaista... :)

valmis sunnuntai-piirakkataikina



1pussi kinkkukuutioita

1 pienehkö paprika kuutioina

pätkä purjoa viipaloituna

170g juustoraastetta (mozzarella on hyvä)

1prk flora ruoka4% (tai 1prk ruokakermaa)

2 kananmunaa



mustapippuria

valkosipulirouhetta



painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille

paista 225C noin 10 min

ota piirakkapohja uunista ja

lisää täyte kerroksittain:

kinkku

Paprika ja purjo

juustoraaste

kinkku

paprika ja purjo

juustoraaste



sekoita munat ja kerma, lisää seokseen pippuria ja valkosipuli

kippaa seos piirakan päälle ja paista uunissa kunnes on kauniin värinen, eli noin 30min



hyvää kun on jäähtynyt lähes huoneenlämpöiseksi, kuumana ei kannata leikata, kun täytteestä erottuu silloin vielä nestettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat