Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinkakohan siinä nyt käy!!!

Sivut

Kommentit (36)

Siis, sano joku julkisuuden henkilö, jossa on sitä jotain mielestäsi? Täällä näkyy suurin osa liputtavan Dennyn puolesta, niin olisi kiva tietää millainen mies kolahtaa sinuun?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Izzien adoptioon antama tytär ilmaantuu adoptiovanhempineen sairaalaan leukemiapotilaana. Izzie luovuttaa luuydintä ja George tukee.Cristinan exä, kirurgi hänkin, ilmaantuu sairaalalle. Burke on kosinut Cristinaa sitä ennen. Cristina alkaa pidellä Burkea näyttävästi kädestä jne. Ylilääkäri on jättäytymässä pois virastaan. Hänelle on tullut avioero uran tuoksinassa. Joka toinen kärkkyy ko. virkaa. Ylilääkäri ei oikein innostu McDreamyn yrityksistä saada virka itselleen. Sanoo tälle, ettei sen vuoksi kannata uhrata onneaan. McDreamy jää pohdiskelemaan, miten tekisi.McD on näitä ennen pelastanut Meredithin hukkumiselta. Meredith oli pudonnut veteen lauttaonnettomuuden pelastustöiden yhteydessä, kun yksi potilas tönäisi häntä vahingossa yllättäen.

pohjassa. Cristina järjestää itsensä aina samaan leikkaukseen ja on Burken apuna. Lopulta asia on paljastettava ja Burken käsi operoidaan entiselleen.

Sopivasti ripaus semmoista karkeaa särmää, mutta yhdistettynä siihen ihanaan jalat-alt-vievään luonteeseen..Ah! Ja se hymy, miten hän hymyilee pilke silmä kulmassa Izzylle..! Jos joku hymyili minulle niin, niin oikeasti pyörtyisin.

minusta ei ollenkaan, mitä te siinä näette? Ihan mielenkiinnosta kysyn enkä riitaa haastaakseni. Minusta se on luonteeltaan ärsyttävä ja ruma, enkä ole koko aikana ymmärtänyt, miksi sen pitäisi olla niin ihana.

Vierailija:

Lainaus:


Minusta se on miehekäs mutta silti poikamainen.

Se ääni ja.. ihana. Ei voi muuta sanoa.Onneks makuja on monia.

Vaikka tuskin Jeffrey D Morgania pahemmin Suomessa näkyy ;))
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat