Vierailija

Vai joko tämä on puitu täällä?! Siis sen Stockalla tapahtuneen putoamisen. En ole käynyt pariin päivään.. =) Ja maahanmuuttajia olivat kai. Eihän sillä mitään merkitystä ole, mutta..

Kommentit (15)

Uutisoitua tietoa: Kolmivuotias poika putoaa Tapiolan Stockmannin kolmannesta kerroksesta yhdeksän metrin matkan. Hän loukkaantuu vakavasti. 1, 2Karmiva juttu. Valitettavasti siinä ei ollut kaikki:(Seuraaviin kohtiin ei ole olemassa lähdeviitteitä eikä niitä voi tarkistaa mistään)1. Poika putosi suoraan kasvoilleen. Muut paikat ovat ehjänä, mutta naama on täysin tohjona. Loppuiäksi. Kirurgit tekevät, mitä voivat.2. " Espoolaispoika" oli samalla myös " maahanmuuttajataustainen pieni mustaihoinen poika" .Karmivaa edelleen. Mutta tuo jälkimmäinen kohta muuttaa uutisen toisenlaiseksi.Globalisaation on sanottu tuovan maailman kansat lähemmäksi toisiaan. Näin epäilemättä käykin. Ehkä ihmiset ovat hyväntahtoisena ajatelleet, että kun kansat tutustuvat toisiinsa, he tuntevat empatiaa toisiaan kohtaan. Käyttäytyvät kaikkia kohtaan samalla tavalla, luopuvat ennakkoluuloistaan.En jaksa uskoa niin käyvän.Seuraava kommentti on törkeä ja kusipäinen. En kirjoita sitä ketään loukatakseni. Kirjoitan sen siksi, jotta ne, joiden pitäisi ymmärtää, ymmärtäisivät.Alkuperäinen Iltalehden uutinen kouraisi itseäni todella syvältä. Osittain ihan henkilökohtaisista syistä. Mietin mielessäni pientä taapertajaa, joka seikkailunhalussaan kiipeilee kaikkien löytämiensa esteiden yli, ali ja sivuitse. Niinhän ne pienet pojat tekevät, omanikin. Mutta kun sain tiedon siitä, että kyseessä onkin maahanmuuttajaperheen poika, empatia katosi sekunnissa. En yrittänyt sitä itse mihinkään hävittää, se vain katosi. Tilalle nousi kyyninen ajatus, aivan itsestään. Se ajatus oli tämä: " mitä kiipesi, oma oli vikansa" .Kuten kirjoitettu, tämä kommentti on törkeä. En haluaisi käyttää lapsia sanomisteni tykinruokana, olivat he sitten minkä värisiä tahansa. Tämä kirjoitus ei kuitenkaan ollut siitä pudonneesta lapsesta. Tämä oli kirjoitus minusta. Ja siitä lähes tiedostamattomasta ajatuksesta, jonka päästä sain napatuksi kiinni.Tuskin olen yksin ajatusmekanismieni kanssa. Juuri tämä on se tapa, jolla ihmisten ajattelu toimii. Ihmiset tuntevat empatiaa niiden puolesta, jotka he omaan piiriinsä laskevat. Muiden suhteen voidaan vuodattaa muutama krokotiilinkyynel. Moraalin ja etiikan normit on varattu saman pöydän ääressä istujille. Muut palelkoon ulkona.Ennakkoluulojen voima on mahtava, eikä niitä käy kukistaminen, vaikka niiden olemassaolon itse tiedostaisi.Ei ihme, että maailma näyttää siltä kuin se näyttää.--lotKirjoittanut lot klo 21:55Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" 1. Poika putosi suoraan kasvoilleen. Muut paikat ovat ehjänä, mutta naama on täysin tohjona. Loppuiäksi. Kirurgit tekevät, mitä voivat."http: //laivaontaynna. blogspot. com

MUTTA sitä mutusaaniämmää (lapsen " äiti" ) kohtaan en tunne tosiaan minkäänlaista sympatiaa, miksi muka pitäisi. Luulenpa kuitenkin, että ihan yhtä paljon lynkkaustunnelmaa kokisin sitä ämmää kohtaan, vaikka olisi suomalainen.

Tuntuu aika kauhealta ja kivuliaalta koko onnettomuus. En voi edes ajatella tapahtunutta, tulee hirveän ahdistunut olo. Eli miten joku haluaa noita yksityiskohtia näin puida täällä? Ikävä tapahtuma, toivottavasti lapsi palautuu täysin ennalleen.

ja yhdessä taitavan plastiikkakirurgian kanssa lopputulos on todennäköisesti erittäin onnistunut. kasvojen luut ovet tietysti tuhannen päreinä, mutta kyllä ne saadaan korjattua. hoidot tíetysti ovat kamalia, varsinkin noin pienelle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat