Vierailija

-pakko saada suklaata jatkuvasti

-omaan " elämään" ( nettiin ) pakenemista joka ilta kun lapset nukkumas

-jatkuva haluttomuus, en anna miehen ees koskea ku tuntuu niin pahalta

-ahistaa tulevaisuus kun olen palaamassa työelämään pitkän kotona olon jälkeenlistaa vois jatkaa loputtomiin mut nää päälimmäiset nyt, ja tunne ettei kaikki oo hyvin =(

Kommentit (21)

2 näytti lievää masennusta, yks ei..

kaipa mulla sitten jotain häikkää on.Mihin vois ottaa yhteyttä muualle kuin terv keskukseen, sinne ei pääse kyl ikinä,

voisko psykologista olla apua?

Ois yks jolla oo lapsen kaa joskus käyny neuvolan kautta, tuntis jo mut " aika hyvin"KIITOS taas =)t ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka " masennustesti" ja sitten kokeilee vaikka sitä Beckin masennustestiä, sitä ainakin jotkut psykiatrit käyttävät. " Oleellista" lienee se, että oireet ovat jatkuneet yli kaksi viikkoa.

jota ei oikeesti enää tarvii, saatiin neuvolan kautta APUA niin

käytänkö pokkana ajan itselleni?? on ihan tavis lääkäri

menen vaan ja ilmotan et otankin ajan itselleni koska mulla tarvetta vai tuleeko siitä hirvee haloo??Perua ei tota kannata, kun ei ole edes tietoa viel koska se aika ees ois...t ap

kyllä tätä jatkunut jo kauan.

lapset nukkuu hyvin, mut itse vaan valvon koska en osaa nukahtaa ennen puolta yötä ollenkaan ja täällä netis roikun.voiko jossain tehä testiä ite onko masentunut?

hankala lähteä apua hakemaan, meillä päin ei pääse ihan äkkiä ees trev keskukseent apKIITOS!!

Minusta kuvauksesi ei kuulosta ainakaan kovin pahalta masennukselta, ja aina parempi niin. Tässä vaiheessa, kun tilanne ei vielä ole kovin paha, PAKOTA itsesi " normaaliin" elämään, kavereita tapaamaan ja touhuamaan, jos seksi ei kiinnosta niin yritä elvyttää jotain henkisempää puolta miehesi kanssa jutellen, perinteisiä pelejä pelaten (master mind, scrabble, mistä tykkää), yhdessä harrastaen jne.Jos sinulla on unettomuutta, korjaa se hyvällä unihygienialla ja tarvittaessa nukahtamislääkkeillä. Älä anna sen tilanteen pahentua! Jos netti on ilta-aikaan ongelma, lopeta kokonaan.Varaa se aika ta:lle tai perheneuvolaan tai mielenterveystoimistoon tai minne vaan. Voit ihan hyvin varata ajan terveysasemalle sairaanhoitajan vastaanotolle. Parempi reilusti etuajassa kuin pahasti myöhässä kun ongelmat ovat isompia.Koeta nyt saada niskaotetta alakulostasi ja ahdistuksesta ennen kuin sillä on niskaote sinusta! Tsemppiä!

ja sain ajan kahden viikon päähän. Ajanvarauksessa oleva ihminen kyseli miksi haluan ajan ja sanoin että hengestä tässä ei ole kyse mutta aika on saatava koska nyt loppuu voimat. Jos eivät anna lapsellesi aikaa sano että tulet juristin kanssa paikalle. Ihan oikeesti, laki sanoo että lapsen pitää päästä heti. Saman voit vaatia itsellesi. Pari viikkoa on kohtuullinen aika odottaa mutta sen pidempään ei. Tsemppiä. t.12

lääkäri aikaa, niin sanoivat et jonoon pääsee jono n 7-8vkoa!!

En paljasta kaupunkia, mut n 100 tuhannen asukkaan paikka.Mitä apua sait sinä nro 12 ?t ap

vaan jotain tyypillistä PMS-hormoniheittelyä tai olet vaan väsynyt ja vähän tylsistynyt. Kun kuulostat ihan minulta. Tunne menee ohi kun nukkuu yön yli tai kun menkat on ohi.

sitten menin omalle lääkärille joka jututti ja teki testin ja tuloksena lievä-keskivaikea masennus. Sain apua ja elämä voitti. Jaksoin taas kiinnostua arjesta eikä pinna palanut mitättömistä asioista. Suosittelen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat