Vierailija

Kiinan suurin karkinvalmistaja on lopettanut toimintansa, koska karkeistakn on löytynyt melamiinia. Näitä voi asiantuntijan mukaan olla myytävänä suomessakin.

näin kertoivat radiouutiset äsken

Kommentit (9)

Aikuiset saisivat syödä melamiinia hirveästi, jotta siitä olisi haittaa. Vauvat ovar herkkiä, tuskin kukaan kuitenkaan antaa vauvoilleen karkkia tai keksiä? Ainakin nyt voisi vähän aikaa olla syöttämättä näitä vauvoille. Korvikehan Suomessa ei tule Kiinasta. Juu ja tosiaan onhan se äitinmaitokin keksitty, siihen väliin ei kukaan ehdi melamiinia hulauttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim. lidlin ja mitä niitä halpamerkkejä muita on, mitkä tehdään ulkomailla. Niin mistäpä sen tosiaan tietää onko se kiinalaista maitojauhetta. Tuo maikkarin juttu oli aika hiuksia nostattava!

sut tervetulleeks näyttään mulle miten mä annan rintamaitoa tolle vauvalle! kaikki neuvot otetaan vastaan!oikkeesti tarvitsisin apua, mutta en sitä mistään saa ja omat keinot ei näköjään auta :(t. monta itkua itkenyt 2

ja nyt yhtäkkiä kukaan ei tiedä missä sitä matojauhetta on käytetty!!!täällä itekin mietin että mitä syöttäsin tolle vauvalle kun eihän noista korvikkeistakaan tiedä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat