Seuraa 

Onko nyt jotain flunssaa liikkeellä? Kestääkö pitkäänkin? Meillä 7 kk vanha poika yskässä ja tosi kovassa nuhassa, lämpöäkin on vähän. Viettekö tämän ikäisen aina lääkäriin näytille? Jos huomenna on yhtä rutuinen kuin tänä iltana,niin sitten vien kyllä huomenna lääkäriin. Mutta jäin vaan miettimään että pitääkö aina varmuuden vuoksi mennä tsekkauttamaan korvat? ja päteekö se että kolme päivää voi odotella jos kunto sen sallii?

Kommentit (2)

Yleensä vauvojen flunssat menevät parissa, kolmessa päivässä ohi, nuhaa kyllä voi olla pitempäänkin. Meillä muksut ovat olleet yleensä ekan yön kipeimpiä, valvoskelleet ja itkeskelleet paljon, seuraava yö on ollut jo rauhallisempi. Jos vauva voi hyvin, jaksaa juoda (ruokahalu monesti katoaa kuumeen myötä) ym. ei lääkärissä käynnistä ole mitään hyötyä. korvatulehdus on tyypillinen flunssan jälkitauti, eli se rupeaa oireilemaan yleensä vasta muutaman päivän kuluttua.

ollaan edelleen tosi kovassa räkätaudissa. neiti 10kk. toista viikko siis on kestänyt.käytiin viikon jälkeen lääkärissä ja määräsi vain silmätippoja vuotaviin silmiin. katsoi korvat ja kuunteli keuhkot. kannattaa yrittää jonkun aikaa mennä kotihoidolla ja sitten lääkäriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat