Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ensimmäinen lapsemme on tyttö ja raskausaikana ei teräviä kunnon potkuja ollut juurikaan. Nyt vauva on potkii (rv30) niin lujaa, että kylkiluihin sattuu ja yöllä herään potkuihin.

Kommentit (15)

On jo kohdussa temperamenttieroja jne . Mutta meillä ainakin poika potki kovaa ( potki jopa kalvon puhki ja jouduin ennenaikaisesti sisään sairaalaan bakteeririskin vuoksi ) ja tyttöä sai töniä ja " herätellä " onko yleensä hengissä - tyyliin .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varsinkin keskimmäinen oli niin hiljainen että loppuraskaudessa olin suurinpiirtein joka ilta lähdössä äitiyspolille sydänääniä tarkistuttamaan kun tuntui ettei mahassa ole ollut yhtään eloa koko päivänä... poika on vieläkin tosi rauhallinen luonteeltaan.esikoinenkaan ei ollut mikään supervilli myllääjä mutta hän sentään liikuskeli ja potki kylkiluihin kohtuureippaasti.

ja hän potki raskausaikanani todella paljon ja lujaa! On nyt taaperonakin temperamenttinen lapsi.Nyt kohdussani kasvaa rauhallisen oloinen vauva, jonka sukupuolta emme tiedä.


Eka liikkui tosi paljon, toinen oli rauhallinen. Rauhallisuutta selitti varmaan sekin, että oli kuopuksella oli napanuora kiertyneenä kaulan, vartalon ja raajojen ympäri.Syntymän jälkeen esikoinen on ollut rauhallisempi ja varovaisempi, kuopus taas vilkas kiipeilijä.Tällä perusteella en usko, että voit päätellä sukupuolta liikkeistä. Toivotko jompaakumpaa?

Esikoinen on poika, joka potki ja liikkui paljon mahassa.

Nyt mahassa on vauva, jonka ultran mukaan pitäs olla tyttö. Ja tosi rauhallinen on. Minunki on pitäny monesti herätellä sitä potkimaan.

Minulla on kaksi poikaa. Vanhempi oli kovin liikkuvainen kohdussa ja moni ennusti että tulee villi poika - poika tuli, mutta hyvin rauhallinen.Nuorempi ei liikkunut kohdussa paljoakaan, pari kertaa kävin tarkistuttaan sydänäänet kun oli koko päivän ollut ihan hiljaa. Ei tullut rauhallista poikaa tästä, vaan enemmänkin villinsorttinen.

Naapurin rouva sanoi yhtenä päivänä, että häntä väsyttää jo pelkkä katsominen ;) -- oli meillä kylässä ja tietysti näki kuinka minä hyppäsin parin minuutin välein nostamaan poikaa alas milloin pöydältä, milloin tuolilta hyppimästä.

Yksi tuttava on vakaasti sitä mieltä että pojasta tulee base-hyppääjä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat