Vierailija

Minulla parhaat muistot jäi kesästä, jonka työskentelin Lintsillä. Palkka oli huono, mutta ilmapiiri ja kaverit aivan mahtavia.

Kommentit (5)

me alaikäiset kesätyöläiset oltiin töissä klo 6-14 (työn alkamisaika oli huono puoli) kun vakkarit oli klo 5-13. viimeinen työtunti oli aina tosi rattoisaa, syötiin salaa konditorian puolelta mokkapapuja, poltettiin tupakkia ja pelattiin korttia vaikka olisi pitänyt siivota paikkoja.talo tarjosi myös ilmaiset aamu- ja päiväkahvit jolloin oli aina tuoretta sämpylää ja pullaa tarjolla. kerran leivottiin yksi koe-erä tuotekehittelyssä olevia viinereitä ja kun viralliset maistiaiset oli otettu niin saatiin viedä loput viinerit kotiin. harvoin sitä tuleekaan kannettua kahta muovikassillista viinereitä ja niitä vietiin myös tutuille.nuorena linjat vielä kesti tuollaista herkuttelua mutta nyt jos olisin leipomossa töissä niin olisin varmasti armoton läski...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko niissä laitteissa joku " esto" , että eivät lähde jos turvakaiteet ei ole kunnolla kiinni? Kun olen usein ajatellut, että ihan hyvin voi käydä vahinko, että laitetyöntekijä unohtaa esim. laittaa jonkun Raketissa istuvan ihmisen turvakaaren kunnolla kiinni ja ehkä kyseinen laiteessa istuvakaan ei asiaa huomaa. Onko tämä siis mahdollista, että laite lähtisi tästäkin huolimatta normaalisti päälle?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat