Vierailija


Sairaalassa nuori pari ja ehkä 1,5-vuotias taapero, nainen raskaana. Istuivat odotustilassa nuivat ilmeet naamalla, mies luki temaria ja nainen jotain naistenlehteä. Nainen vain tiuski taaperolle " älä koske niihin lehtiin" ," et varmasti mene sinne" , " et ota enää mitään, kun ei kerran edellisetkään lelut kelpaa" . Mies istuu tuppisuuna vieressä. Lapsi alkoi olla väsynyt, ei ymmärtänyt miksi hänelle tiuskitaan, olisi tarvinnut leikkikaveria tai jotain positiivista kannustusta johonkin mitä SAA tehdä, tai olisivat edes lähteneet kävelylle katselmaan käytäviä sen lapsen kanssa. Mutta ei, tiuskitaan vaan ja annetaan lapsen huutaa ja tiuskitaan lisää siitä hyvästä. Juu ei aina ole hyvä päivä vanhemmillakaan, mutta voisi vähän edes yrittää, ihan vaikka oman julkisuuskuvan takia.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kaikilla on huonoja päiviä, eikä sairaalassa jonottaminen ole kaikkein kivoin tapa viettää päivää muutenkaan. Mutta kyllä minä itse mieluummin yritän pitää lapsen hyvällä tuulella julkisilla paikoilla, jos kerran on ollut pakko ottaa lapsi mukaan. Totta kai lasta saa ja pitää komentaa, mutta jos yli puolen tunnin aikana ei kuule äidin sanovan lapselleen mitään muuta kuin vihaisia tiuskaisuja, niin...? Ihmettelen, mutta menen nyt nukkumaan ja lakkaan ihmettelemästä.

ap

Mutta lopulta alkoi ärsyttää sen taaperon jatkuva itku ja äidin vihainen tiuskinta. Olisi ne voineet edes vähän yrittää, kun lapsi ei aivan yliväsynyt kuitenkaan ollut. Lähinnä turhautunut siitä, ettei kukaan leiki hänen kanssaan, eikä mitään saa tehdä, vanhemmat ovat vaan vihaisia eivätkä ole huomaavinaankaan.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat