Seuraa 

Eli meillä on ratasongelma...Tällä hetkellä löytyy Teutonia Team S4, Teutonia Solano ja Gesslein Mac. Muksuilla on ikää 1v 10kk ja 2kk. Solanoista ja Gessleineista ollaan tykätty, mutta haluttaisiin myydä ne pois ja hankkia tilalle vain yhdet kärryt.

Teutonian tuplia ' rakastetaan' , niiden kasausmekanismi on nerokas samoin kääntyvät isot etupyörät on ihanat. Eli haussa kärryt, joissa kääntyvät etupyörät/ kääntyvä etupyörä (tulevia kauppareissuja varten, jos/kun ei olla tuplien kanssa liikenteessä) mutta kulkisivat tarvittaessa myös pururadalla... Ainakin teutonian tuplat kulkevat ihan hyvin pururadalla...Oiskos vinkkejä mitä kärryjä alettaisiin katsoa sillä silmällä??- Tiklu & muksut

Kommentit (7)

Teutonia Funiin saa adapterilla kiinni Maxi Cosi turvakaukalon. Siis istuinosa otetaan pois ja adapteri tilalle. Adapteri oli melko edullinen eli siis jos tuon turvaistuimen omistaa, niin liikkuminen pienen vauvan kanssa tosi helppoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ole kiikkerät. Kulkevat hiekkatielläkin erinomaisesti, kun lukitsee renkaat. Eivät nuo tietenkään mitkään juoksurattaat ole ja mukulakivilläkin voivat olla vähän epämukavat. Mutta tosiaan jos etsit solanojen ja gessujen välimuotoa, olis nää musta sitä. Herculeksesta en tiedä, onko ne miten leveät, spiritit taitaa olla sen 62? Koska musta ihanaa on juuri tuo kapeus mikä funeissa on. Ja se että nuo on kuitenkin nelipyöräiset on musta plussaa kanssa.

Teutonian funit. Kapeat, ketterät ja näppärät! Tavaratila on yllättävänkin iso, vaikka tuntui pieneltä. Seisomalaudan saa kiinni, oran tai buggyboardin. Näiden kanssa ei tarvii matkarattaita ja sisämitat ovat reilut. Toisena vaihtoehtona mietittiin timmyjä, mutta kääntyvät etupyörät veivät kyllä voiton! Ja se että vauvan saa kasvot työntäjään päin.

Monet rattaat on ollut, mutta näihin olen aivan rakastunut. Meillä ei ole matkarattaita yms. Näillä kyllä menee kesäaikaan sorateitä pitkin jne. Juuri olin 6 km:n kävelylenkillä näiden kanssa ja oli kyllä niin paljon ihanampi työntää näitä, kun meidän isoja Emmaljungia (jotka kyllä lähinnä päiväunikäytössä).Hyvää on kapeus, keveys, istumapenkin tilavuus, penkin käännettävyys, kasausmekanismi helppo ja tavarakori nykyrattaiden keskitasoa. Lisäksi kuosit ovat kauniita ja kankaat hyvälaatuisia.Kulkevatko nuo ollenkaan asvaltin/kauppakeskuksen ulkopuolella?Ajattelin, että jos hankin uudet kärryt niin hankkiudun eroon myös kuomurattaista (gessleinin macit), joten niiden uusien pitäisi kulkea myös maastossa (esim. hiekkatiet, pururataa...)Itse ajattelin teutonian spirit s3:a ja herquleksen raptor 3:a. Eivät ole kovinkaan pieniä, mutta on edes se kääntyvä etupyörä. Mietin vain kuinka kiikkerä esim. tuo teutonian kärry on?

http://www.babyonlineshop.de/shopart/1003030034-1-173.htmEli 40 e suunnilleen ovat postikulut ja toimitusaika n. 8 viikkoa.Kannattaa muuten olla tarkkana, sillä -07 mallissa oli muutama pikku epäkohta parannettu eli kuomun kiinnitys erilainen, pikkuiset stopparit rungossa, jotka estävät naarmuuntumisen kasattaessa ja avattava turvakaari. Ja helpompi kasausmekanismi. Kannattaa siis olla tarkkana, että saisi sen uuden mallin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat