Vierailija

HUH HUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sanoin miehelle, että jos joskus erehdyn suhtautumaan ydinvoimaan myönteisesti, muistuta mua tästä dokkarista.

Sivut

Kommentit (45)

Jos Venäjällä olisi ollut hitunenkin tietoa säteilyturvallisuusasioista, niin sinne ei olisi laitettu ihmisiä siivoilemaan ilman asianmukaisia turvavarusteita. Monia, monia uhreja olisi voitu välttää myös sillä, jos asiasta olisi tiedotettu heti, eikä pimitetty tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi olet huolissasi vain Tsernobylistä? Jos yrität olla vakavasti otettava ydinvoiman vastustaja, niin vastusta sitten kunnolla. Tsernobylistä puhuminen ja ydinvoiman vaarojen yhdistäminen Tsernobyliin on aina muodikasta ydinvoiman vastustajien keskuudessa. Valitettavasti kaikkien ydinvoiman negatiivisten puolien liittäminen ainoastaan Tsernobyliin kielii siitä, ettei asiasta oikeasti ole sen kummoisempaa tietoa.

Vierailija:

Lainaus:


38, jokainen ydinvoimala tuottaa myös sitä korkea-aktiivista jätettä.
Pidätkö sinä tätä ydinvoimaa PUOLUSTAVANA argumenttina? *Itkee ja nauraa*Ja minä en ole mikään vakavasti otettava ydinvoiman vastustaja, vaan ihminen jolla on vielä MAALAISJÄRKI jäljellä. Ja jota mikään lobbaajien armeija ole saanut aivopestyä. Tai ainiin, sulla se taitaakin tuntua rahapussissa.

siis jos joku oikeusjuttu tuolle siivoojalle tulisi. Milläs se siivoja siellä oikeudessa kuulopuheensa todistaa? Eihän noita vaaratilanteita kaikkia missään raporteissa näy.

Et nähtävästi ymmärtänyt piikkiäni. Yritin vain auttaa sinua ydinvoiman vastustamisessa, jotta osaisit tehdä sitä uskottavammin. Pelkästään Tsernobyliin vetoaminen ei ole kovin tehokasta, siksi kannattaa muistaa, että korkea-aktiivista jätettä syntyy jatkuvasti ympäri maan kaikissa ydinvoimaloissa. Voit lopettaa itkemisen, nauramista voit jatkaa; pidän enemmän iloisista ihmisistä ;) Ja sorry nyt, mutta maalaisjärjellä ei ratkota näitä ongelmia. Opiskele asiaa ja lue säännöllisesti STUKin sivustoa ja tiedotteita. Mitä enemmän tiedät, sitä vähemmän pelkäät ja murehdit.41: Loppusijoittamisen ongelmaa ei ole vielä ratkaistu. Vaihtoehtoja on monia, mutta käyttökelpoisimman löytäminen on vielä vaiheessa. Loppusijoittaminen ei niinkään huoleta matala-aktiivisen jätteen osalta, koska se on mutkattomampaa. Korkea-aktiivisen jätteen osalta kiistellään ymmärtääkseni siitä, onko puoliintumisaikaa mahdollista lyhentää ennen loppusijoitusta, ja toisaalta kallioperään sijoittamiseksi olisi tunnettava ilmasto-olosuhteiden muutoksia suht. pitkällä aikavälillä, jotta loppusijotus osataan tehdä oikeanlaisin materiaalein.

Aattelin, että jos olisin ydinvoimateollisuuden pr-osaston päällikkö, lähettäisin tällaisen dokkarin lähetysaikaan pari tyyppiä suosituille nettipalstoille selittämään. No, tiedoksi sulle. Voit suoltaa propagandaasi vaikka sata vuotta. Ei kuule tehoa.

Alueella ei ole enää käyttökelpoista pohjavettä, joten sijoitus olisi muutoin tännekin mahdollinen. Ellei seuraava jääkausi iske elinaikanani, olen talossani täysin turvassa.Mitään vuokria en loppusijoituksesta perisi, enkä voisikaan periä, koska tuollaisten asioiden ollessa kyseessä on tuskin yksityisellä maanomistajalla varaa sanoa asiaan mitään. Jonnekinhan ne on sijoitettava. Itse ajattelen myös näin, että ilman ydinvoimaa tuhoamme tämän maapallon jo huomattavasti ennen seuraavan jääkauden tuloa, koska kulutus on riistäytynyt käsistä.

Itsekin olen aikoinaan vastustanut ydinvoimaa henkeen ja vereen. Sitten kävin kouluja, luin, luin ja luin vielä vähän lisää. Nyt ajattelen siten, että ydinvoima on pienin paha perusenergiantuotantomuotona, kun vastassa ovat fossiiliset polttoaineet.

kaikkien siirtyä maalämpöön välittömästi, heti huomenna. Jotta ilmastonmuutokseen voitaisiin vaikuttaa, tulisi kestovaipat ja kestositeet tehdä pakollisiksi, samoin kuin biojätteen kompostointi. Tällä tavoin emme tarvitse lisäydinvoimaa. Kaikki toimimaan!

Ja epäilen vahvasti, että joku _siivooja_ olisi saanut kuulla jotain tietoa, mitä ei julkisuudessa ole esitetty. Sori vain, mutta tuollaisista asioista ei tosiaankaan kenellekään siivoojille raportoida. Ja toisekseen vaikea on juttua uskoa, kerran ei minkäänlaisia tarkempia tietoja hän voi lyödä pöytään. Ja ydinvoimaloiden siivoojat eivät allekirjoita sopimusta, jossa olisi jonkin sortin vaitiolopykälä, joten taitaa puhua palturia.

Suomessa ei todellakaan alettaisi tehdä mitään tuollaisia kokeita. Onnettomuuden aiheutti ammattitaidottomuus, täysin. En itsekään erityisemmin kannata ydinvoimaa, mutta sen tiedostan, että tuollainen tilanne on jokseenkin mahdoton Suomessa.

pari kuukautta, siivoamassa. Jo sinä aikana oli yksi vähältäpiti-tilanne, jossa oli vaarassa pari ihmisitä kuolla. Ne olis kuolleet jossain ihme tilassa kuumuuteen jos ei olis huomattu että ne on siellä. Että tällaista täydellisen moitteetonta toimintaa sillä kertaa.

Entäs jokin muu tilanne? Tuleeko mieleen viime aikojen uutisia Forsmarkista?Ihminen nyt ei vaan onnistu tekemään täydellisiä systeemejä ja jos jotain sattuu, oletko itse valmis lähettämään poikasi sinne katolle keräilemään palasia? Tai tekemään jotain muuta vastaavaa?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat