Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

miten onnistuis parhaiten ja pitääkö olla paistonkestävää hilloa?

Kommentit (3)

Pursotetaan teräväkärkisellä ohuella tyllalla. Jos on Tupperwaren pursotinpussi ja siihen kärjet sekin toimii (toki on hiukka paksu mutta menettelee) leipomoissa tehdään vielä ohuemmalla kärjellä itseasiassa siihen on sellainen hillotuskone.



Jos laitat hillot ennen paistoa sillä on taipus tursua ulos ja hillo käryää öljyssä tätäkin olen kokeillut ennen leipurikoulutusta.



Täytteen ei tarvitse olla paistonkestävää jos hillotat paiston jälkeen.



Paisto - valuta rasva (lado vaikka talouspaperille) - hillotus - sokerointi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat