Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kelan sivuille kun syöttää laskentun ajan, kone antaa päivämäärän jolloin pitää jäädä äitiyslomalle. Kuitenkin samalla sivulla on myös aikaisempi päivämäärä, en muista tarkalleen mutta tyyliä "äitiysloman voi aloittaa aikaisintaa X.X." Voinko siis itse vaan ilmoittaa työnantajalle ja Kelalle että jäänkin vaikka 2 viikkoa aikaisemmin lomalle?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille siis syntymässä toinen lapsi, ja ajattelin että jäisin aikaisemmin ä-lomalle siksi että saisin esikoisen hoidosta kanssani kotiin, olisi vähän enemmän "kahdenkeskeistä" aikaa ennen kuin uusi tulokas tulee kotiin.

ap

halutessaan voi jäädä jo 50pvää ennen LA:ta. Äitiyspäivärahakausi on vain 105pvää pitkä, eli jos aikaistat jäämistäsi, se loppuu sitten aiemmin...Onnistuisiko sun pitää vaikka talviloma äitiysloman alkuun, niin pääsisit aiemmin vapaalle, mutta rahaa tulisi paremmin ja pitempään?

mun mielestä voit, mutta se 2 viikkoa on sitten pois sieltä toisesta päästä. Eli kannattaa miettiä oletko mieluummin äitiyslomalla tässä alussa ilman vauvaa pidemmän ajan, vai sitten lopussa vauvan kanssa 2 viikkoa kauemmin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat