Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kurssitetaan. Olisihan se pitänyt tietää. Nyt sitten " englanti on pääkieli" . Onneksi Suomi ei enää koskaan voita, ettei tarvitse päästä toiste todistamaan itsensä munaamista. Euroviisuihin _kuuluu_, että juontajat puhuvat sekä englantia että ranskaa.Ylelle voisi sanoa, että määritelkää ensin vaatimustaso ja etsikää sitten kriteerit täyttävät henkilöt, eikä päinvastoin. UGH!

Kommentit (29)

olin valinnoista yllättynyt noin muutenkin. Varmasti suomesta löytyisi tasokkaampia juontajua kuin nämä valitut. Varsinkin kun Mikko ei edes ole juontaja vaan näyttelijä. Tuntuu aika koomiselta laittaa toisen alan osaaja euroviisuihin juontamaan. Miettikääpä maailmalla.... onko monesti joku näyttelijä juontanut jotain isoo tapahtumaa? (jos ei muuten juurikaan juonna)Ja ei se Jaanakaan ole mikään hyvä valinta. En pysty käsittämään, että täältä ei muka löydety parempaa. Esim joku pitkä ja vaalea suometar olisi ollut upea vaihtoehto. Ja tietysti ranskaa osaavia olisi saanut olla molemmat!


Vierailija:

Lainaus:


Miettikääpä maailmalla.... onko monesti joku näyttelijä juontanut jotain isoo tapahtumaa? (jos ei muuten juurikaan juonna)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Epäillään, osataanko me edes ne viisut kunnialla hoitaa. Varmaan ne on ihan nolot viisut. Siis eihän ne juontajatkaan varmaan osaa kunnolla ees ranskaa, ja niiden enkkukin on varmaan tankeroa. Siis apua iik varmaan meille pian nauretaan.

Opetellaan luottamaan itseemme. Me järkätään helvetin hienot viisut!

en nyt tarkoittanut että pitkä ja vaalea hinnalla millä hyvänsä! Olisi se kuitenkin mukavaa kun osaisi juontaa ja Ella ei osaa. Itse mietin sitä Maria Gutseninaa (anteeksi..en osaa sitä kirjoittaa) Mutta en ole kyllä sitä vähään aikaan nähnyt, että onko jo kauheen rupsahtanut?Se ois osannut kieliä ja on hyvä juontajakin. Toki minunkin mielestäni tummat ovat kauniimpia :) mutta tällaiseen isoon tapahtumaan olisi hauska tuoda esille suomen vaaleita ihmisiä. Kun tuolla eteläeuroopassahan kaikki on jo niitä tummia, niin ois vähän vaihtelua!

Mitä hiton väliä sillä loppuviimeks on, en itse ainakaan muista juontajien kielitaitoa tms edellisiltä vuosilta. Riittää että on suht ok ja sanavalmiita. Pääosassa siellä on kuitenkin ne musaesitykset.

Vierailija:

Lainaus:


Miettikääpä maailmalla.... onko monesti joku näyttelijä juontanut jotain isoo tapahtumaa? (jos ei muuten juurikaan juonna)


Puhui jo heti ensimmäisissä haastatteluissa kun valinnat julkistettiin. Suomalaistoimittaja kysyi jotain ranskaksi ja tuli sujuvasti ja monisanaisesti vastaus takaisin ranskaksi. Jaana hoitaa ranskat, Mikkokin on sitä kerrannut.

Olisin mielelläni nähnyt Hesarissa ilmoituksenHaetaan Eurovision laulukilpailuun kahta juontajaa, ohjelma televisoidaan ja näytetään suorana lähetykselle 100 000 000 katsojalle ympäri EurooppaaPääsyvaatimukset:

* sujuva englannin- ja ranskankielen taito

* esiintymiskokemustaHakemukseen liitettävä:

* koulutus- ja työtodistukset sekä yksi tai useampi nauhoite jostakin aiemmasta juontotehtävästä

* valokuva

Ps. Toimittaja Helena Petäistö MTV:ltä olisi hoitanut homman mennen tullen Jorma Uotisen kanssa

...sori, mut niitä ei ole. Olis pitäny hakea Ruotsista asti. Suomessa nyt vain on tämä itäveri, joka tuntuu jylläävän. Ja viime aikoina nuo tummaveriköt on olleet parhaan näkösiä!

Kuten Jaana sanoi, niin ei se ranska ole hänelle mikään kynnyskysymys tai ongelma. Mikko taas sanoi, että ohjelma on niin käsikirjoitettu, että sen mukaan mennään. Tottakai pisteidenjaossa saattaa tulla yllätyksiä eteen, samoin jos tulee jotain teknisiä ongelmia, mutta niistäkin selvitään englannillakin.Molemmat ovat opiskelleet ranskaa, Jaana enemmän. Ihan todellakin sujuvalta kuulosti Jaanan ranska kun sitä kuulin.

Mikähän syy siihen oli, että puolivillainen kimeä-ääninen provinssitason viihdejulkkis pesi niinkin kielitaitoisen, kansainvälisen, edustavan ja kokeneen toimittajan?Ja miesjuontajista: vaikka Marco B:hen on Suomessa jo kyllästytty, niin kieltämättä hän olisi osannut ottaa yleisön epäsuomalaisella rentoudellaan ja luontevuudellaan. Toisin kuin tämä valituksi tullut ns. komistus.

ei ole tehtäviensä tasalla. Kanninen olisi todennäköisesti sopinut erinomaisesti. Kielitaitoa luultavasti riittävästi, kaunis nainen (jos se sitten on vaatimus) ja sopivan oloinen muutenkin.Petäistökään Uotisineen ei olisi välttämättä ollut huono vaihtoehto.

Aina ennen on euroviisuissa ollut todella edustava ja näyttävä juontajapari mutta nyt vedetään kyllä totalisti alta lipan. NAinen on mikäkin persejalkainen tavis ja mies on rasvatukkainen mitään sanomaton jätkä... Aikuiset, edustavat ja KAUNIIT ihmiset sinne olis pitänyt valita, olisivat mieluummin valinnett Pelkosen tilalle sen Ella Kannisen, se osaisi edes kieliä...

ap:n ei varmasti oo pakko katsoa euroviisuja jos noin koville ottaa.

löysää pipoa, niin mäkin meinaan tehdä kun menen paikan päälle katselemaan meininkiä :)

Vierailija:

Lainaus:


olisivat mieluummin valinnett Pelkosen tilalle sen Ella Kannisen, se osaisi edes kieliä...
Kanninen ei osaa saattaa osata kieliä mutta juontaa hän ei osaa.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat