Seuraa 

Tästä on varmaan keskusteltu täällä mut eipä sattunu ketju silmiin... Eli vinkatkaa tai laittakaa linkki keskusteluun: mitä HUHTIvauvalle laitetaan päälle ku ulkoillaan vaunuilla? Tietenkin sään mukaan mut jos tämmöistä noin +10-astetta on ni mitä laitan sisävaatteitten lisäksi; riittääkö kevyttoppis/fleecepuku, töppöset, hanskat, myssy (+huppu) + makuupussi, vaunun " kansi" ja harso luukulle? Vai tarvitaanko vielä joku viltti? Entä tarviiko minkä verran enemmän jos plusasteita 5-10 tai mitä vähennän jos yli +15? Miten sitä ei muista näitä juttuja esikoisen vauva-ajalta...

Kommentit (4)

Hei vaan,taitaa meidän huhtikuisella olla kovasti liikaa vaatetta yllään kun luin muiden vastaukset :D Meillä on siis alimmaisena normaalit sisävaatteet (body ja sukkahousut), villapuku, karvatöppöset, vanupuku, makuupussi, vaunujen kansi. Niin ja päässään hällä on kypärä lakki ja ohut pipo. Vauva kyllä nukkuu ihan hyvin vaunuissa, ja jatkaa sen jälkeen vielä sisälläkin. Minusta ei kamalan kuumissaan ole kyllä ollut riisuttaessa mutta kiva kuulla, et vähemmälläkin tarkenis :) On se vaikea pukea muita kun aina ei osaa itsekkään pukeutua ulos oikein! :)-Rixuliina-

todella helposti, varsinkin jos aurinko niinhin osuu, mutta myös pilvisellä säällä, kun ollut lukemat nollan tietämillä niin vaunuissa on ollut huomattavasti lämpimämpää kuin ulkona.Helposti sitä tulee puettua liikaa, kannattaa kokeilla välillä, miltä vauva tuntuu ja ainakin jos herättyään on kuumissaan niin laittaa seuraavalla kerralla vähän vähemmän.Makuupussi kuulostaa omaan korvaan näillä keleillä jo ehkä hieman liialta, vaikka pieni vauva onkin kyseessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä kans olen tuskaillut ulos pukemisen kans. Lähes joka kerta on vauva alkanut tunnin sisällä äniseen ja kuumahan sillä on ollut. Viimeisin kokeilu on ollut trikoinen potkupuku, puuvillainen ohut neuletakki+ velurihousut, ulkopuku joka on samettia ja trikoota sekä vakosametista ja fleesestä tehty makuupussi. Mittasinkin vaunujen sisälämmön ja se oli siloin +28 astetta. Vaatemäärä tuntui vähäiseltä mutta ei sillä kylmä ole ollut ja on sen jälkeen nukkunut ulkona hyvin.

voi olla liikaakin. Tuo vaatetus riittää jo varmasti silloin kun 5-10 lämmintä. Jos on liikaa jätä makuupussi (tai kevyttoppis) pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat