Vierailija

ja raahautuivat auton mukana. Äiti oli ylittämässä suojatietä, kun sen eteen pysähtynyt rekka lähti yllättäen liikkeelle, jollon auto töytäisi vaunuja ja ne tarttuivat kiinni puskuriin. Kuljettaja ei huomannut äitiä, joka juoksi huutaen auton vieressä. Onneksi paikalla oli muitakin ihmisiä, ja kuljettaja huomasi huitovan ja huutavan naishenkilön ja pysähtyi keskelle katua.

Vaunuissa ollut 3kk vanha vauva ei onneksi saanut naarmuakaan.

Hirveä tilanne.

Kommentit (10)

6:että ihan äidin syy kun käytti suojatietä ja toinen lähtee yllättäen liikkeelle? mietis vähän...Siksi ne suojatiet ovat että pääsee tien yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En sinällään ihmettele minäkään, viidakon meininki kun on liikenteessä. Joku päivä minun päälleni meinasi täräyttää auto joka ei pysähtynyt toisen auton rinnalle. Selvä risteyspaikka ja muija ei edes hidastanut...onneksi itselläni toimivat refleksit ja ehdin pysähtyä. On se varmaan vaikea nähdä rekan

hytistä alas ja eteenpäin, mutta onko se sitten edes kattonu kunnolla...joka vaunut vei mukanaan.

Kyllä mustakin se äiti voisi hieman katsoa peiliin, että mitä teki.Ei voi väittää, että tekee lapsensa puolesta ihan mitä tahansa jos änkee vaunuilla rekan eteen.

Hänellä ei ollut kännykkää mukana, ja meni sitten soittamaan jostain sukulaisten omistamasta ravintolasta miehelleen. Minustakin on outoa, että kukaan paikalla ollut ei sitten soittanut poliisia paikalle. Äidiltä ei mielestäni voi edes vaatia, että tuossa tilanteessa osaa ajatella muuta kuin lastaan. Rekkakuski oli kuitenkin antanut henkilötietonsa, joten eiköhän tuo asia selvitetä kuitenkin.

Tilanne oli tosi kauhea ja vaarallinen. Äiti juoksi rekan vieressä huutaen hysteerisenä yrittäen estää vaunuja menemästä rekan pyörien alle.

Nuo rekat on tosi pelottavia. Eihän ne kuskit sieltä korkealta edes näe pientä ihmista edessään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat