Seuraa 

Mitäs mieltä olette vyöhyketerapiasta?

Meillä 1kk ikäinen poika.

Kaksi ensimmäistä viikkoa oli kuin enkeli:) Sitten alkoi mahavaivat..pierut taitaa ainakin kiusata. Aloitin parinviikon ikäisenä relat ja disflatylit..en tiedä onko niistä apua.en kuitenkaan uskalla jättää niitä poiskaan jos itku on sitten kaksinkertainen.

Viikko sitten käytettiin ekakertaa vyöhyketerapiassa. Terapeutti hieroi jalkapohjista ja vauva huusi aina ihan hillittömästi kun hierottiin " suoliston pisteitä" . Tilattiin terapeutin kautta jotain uusia maitohappobakteereja,kuulemma parempia kuin relat.

En usko että ihan koliikin oireita. Itku ei ajottaudu aina samaan aikaan (eikö koliikissa vauva itke mahakipuja yleensä aina samaan kellonaikaan?) Itku on meillä sellaista kätinää mutta välillä huudetaan ihan kunnolla.

nyt vauva ollut koko aamun tyytyväisenä..kohta 2h yksin makoillut ja katsellu ympäriinsä:) Meinasin jo mitata kuumeen kun on niin ihmeen hiljainen,hih! Kysymys kuuluu.. Onko teillä ollut apua hieronnasta??

Kommentit (5)

saa ihan luontaistuote kaupoista. Kannattaa aloittaa pienellä annostuksella n. 1/3 pussilla. Ensiksi saattaa olla kakka vähän jäykempää mutta meni ainakin meillä tosi nopeasti ohi.

Niin ja kannattaa katsoa tosiaan mitä itse syö, jotkut vauvat ovat vaan paljon herkempi mahaisia.Hyvää kevättä ja jaksamisia vauvan itkuihin.Hermione ja poju

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän poika (nyt 2,5kk) aloitti kanssa huutamisen pari viikkoisena. Kokeilimme myös jonkin aikaa Rela-tippoja mutta niistä tuli hirveä huuto. Nyt onkin ollut juttua etteivät ne tipat niin hyviä vauvoille olisikaan kun ne ovat öljy pohjaisia.

Nyt meidän poika syö Probiootti Baby maitohappobakteereja ja Cuplatoneja ja ne toimii ainakin meillä hyvin.

Aloitimme vyöhyketerapian pojan ollessa n. 3 viikkoinen ja pari ensimmäistä kertaa meni huutaessa mutta sitten rauhoittui. Itse olen myös käynyt vyöhyketerapiassa ja se kanssa hieman aluksi sattui. Johtuu kuulemma siitä että kun maha on kipeä niin silloin ne pisteetkin ovat kipeitä. Meillä pojan maha rauhoittui ihan selvästi niistä hieronnoista ja itkut loppuivat.

En olisi meidän pojunkaan huutoa ihan koliikiksi luokitellut, huuteli ja kitisi kanssa eri aikoina päivästä. Mutta kun ilmaa on paljon mahassa niin se venyttää pahasti suolta ja sattuu paljon. Kannattaa ainakin karsia omasta ruokavaliosta kaikki haitallinen pois jos imetät. Meillä huutoa pahensivat ainakin liika leivaän syönti kumpikin tumma ja vaalea, eines ruoat, sokeri, kahvi( jos joi enemmän kuin yhden kupin päivässä ja kaikki liian mausteiset ruoat.

Niin ja joillakin toimii paremmin cuplatonit ja joillakin disflatylit, itsekin kokeilin kumpaakin ja totesin että pojulle sopii paremmin cuplikset.

Toivottavasti tuosta on jotakin apua sulle ja vauvan mahaa paranisi pian.

Hyvää kevättä!Hermione ja poju

Meillä tyttö nyt 2viikkoinen ja ensimmäinen viikko meni koht. hyvin, nyt on huudettu 5 yötä peräkkäin. ensin tyttö syö, sitten alkaa kipristely ja yrittää ikään kuin nukkua, tämän jälkeen suora huuto ja ikäänkuin kouristelee vatsaansa (heittäytyy ihan karrelle...) sitten yrittää taas syödä ja itkee ja heittäytyy ja välillä vähän rauhottuu. Mahalleen tykkäisi olla, mutta eikai sitä voi antaa mahalleen nukkua? rela-tippoja suositeltiin neuvolasta, yksi yö olikin vähän parempi, nukkui sentään tunnin pätkiä, mutta viime yö ihan hirveä taas. Saa myös näitä itkukohtauksia iltaisin ja päivisin, mutta jotenkin tuntuu, että enemmän kuitenkin yöllä.mistä te ostitte tuon teidän käyttämänne maitohappobakteetivalmisteen? itsestä tuntuu myös, että rela-tipat vain pahensivat huutoa, ainakin viime yön osalta...pullosta, pienen maitotilkan joukossa. Se on tietenkin eri asia jos vauva ei syö pullosta. Mutta ajattelisin että siinä tapauksessa hörpyttämällä. Ei tarvitse olla suurikaan tilkka jos sitten imettää heti päälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat