Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Että kyrsii kun pph ei tajua, että jos muilla hoitolapsilla on jotkut halvat Lassiet päällä (niin kuin onkin), niin kyllähän silloin tarvii kurahousut, mutta kosteussuojapuku ei kastu jossain hiekkalaatikolla ollessa läpi ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. En minä ostanut 80 euron pukua siksi, että näillä keleilläkin kun ei edes sada, pitäisi silti tunkea kurikset jalkaan! Sitä paitsi tyttö inhoaa kuriksia, eikä niitä pidetäkään kuin IHAN VESIKELILLÄ.

Kommentit (10)

voi vaatia yhtenäistä linjaa tai jos haalareista leviää hiekka eteiseen, mutta kurikset voi riisua jo ulkona. Kannattaa ihan keskustella asiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

NE voi oikeasti huuhtaista puhtaaksi, kosteussuojattu ei kestä moista vesikylvetystä. Ja voin riisua kurahousut pihalla, kerätä ne ämpäriin huuhtelua varten, ja lapset säilyy lämpimänä. Jos on kosteussuojattu, eikä ole mahdollista ulkona suihkuttaa päällä olevaa lasta, joudun viemään kurineen sisälle. Pyyhkäisemälläkään ei saa kaikkia, huuhtelu on tehokkaampaa ja nopeampaa. Että miksei voi pukea kuriksia? Säilyy se kallis pukukin parempana ja kotona voitte ulkoilla miten tykkäätte.Ja ihan yhtähyvin sen Remupuvun (housut ja takki) voi riisua ulkona, ihan kuten kuriksetkin. Kyllä minäkin ulkoilen lapseni kanssa ja lapsi istuu hiekkiksellä joskus tuntitolkulla, eikä hiekan kosteus ole mennyt puvun läpi. Ap.

lapsi on myös huomattavasti mukavampi laittaa hoidonjälkeen autoon puhtaassa puvussa kuin kurasessa. Meinaan se pukujen puhdistus ei kuulu pph:lle omalla mukulallani on kosteusuojahaalari mutta hoidossa myös kurikset itseasiassa kahdet samoin kurahansakat ja viahto kumpparit..Mutta jos ei ole varaa hankkia kun ysi puku niin kanattaa siitäkin sitten sille pph:lle mainita että rahat on tiukassa eikä pysyty hommaamaan kurahousuja...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat