Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Poika 4 v pissii koko ajan kalsareihin. Vaikka kuinka monet kalsarit pitää vaihtaa päivän aikana, kun pikku perkele ei voi ajoissa mennä pissalle vaan pitää odottaa viime hetkeen ja sitten lirahtaa housuun.Menee hermot!!!!!Taas on kaikki pikkukalsarit pyykissä, piti kaivaa shortsit jalkaan. Sitä tahtia ei ehdi pestä pyykkiä kun kalsareita kuluu.Eikä auta vaipoilla uhkaaminen; viimeksi aamupesulla sanoin, että jos vielä kusee housuun niin vaipat pannaan, vaan eikös kahden tunnin päästä jo ole vaatteet pississä!!!!! GRRRRRRRRRR....Jätkä on ollut jo yli vuoden ihan " kuiva" , mutta tää lirauttelu on nyt karannut käsistä.

Kommentit (12)

ja mistä sinä tiedät, 2, olenko minä pelottava? Päähänkö pitää taas lasta taputella ja lohdutella, kun kuukausikaupalla lirauttelee housuun? Joo, alkuun siitä jaksoikin lohdutella, että " ei se haittaa vaikka lirahti" , mutta kun aikansa pesee noita kusisia vaatteita niin hymy hyytyy.-ap

kun on niin kovin innoissaan. Tulehdusta en epäile, välillä menee kuitenkin ihan hyvin eli housut eivät kastu. Ja tiedän senkin että hermostuminen ei auta, mutta kun välillä tuntuu että ei jaksa tätä pyykkirumbaa... ja kun välillä käy mielessä että poika tekee lirut kiusallaan - tiedän, se on tyhmä, naurettava ajatus!Tytöllä tosiaan paljon " parempi rakko" , koskaan ei ole pissiä housuissa, vaikka ikää on vähemmän.Kiitos näkemyksistä, rauhoituin jo.. :)-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 5v poika ja aina ulkona ollessa kastuu kalsarit, ei vain malta lähteä kesken hyvien/vauhdikkaiden leikkien pissalla käymään. Vuosi sitten samaa tapahtui myös sisällä, osasyynä varmaankin se kun tuli uusi pikkusisko taloon + muuto... Mutta eipä siinä auta muu kuin pestä niitä kalsareita... Hermostuminen pojalle ei ainakaan auta asiaa, meillä vain aikoinaan pahensi.

Vanhimmalla tytöllä ei ole koskaan samaa " ongelmaa" ollut, liekö tyttöjen sitten helpompi pidätellä?

olen kuitenkin samaa mieltä kuin aiemmat: rauhoitu! Ei lapsi kiusallaan housuihinsa lorottele. Oma hermostumisesi ei ai ainakaan edesauta oppimista.

Juoko poika myös enemmän vai pissaileeko ihan normaalitahtia? Onko elämässä tapahtunut jotain outoa? Sattuuko pissaaminen? Sitä vaan mietin, että voisiko pissaamisen taustalla olla ihan joku lääkäriä vaativa juttu, virtsatietulehdus tms.?

jokin muutos mihin hän voisi noin reagoida? Ymmärrän että sua raivostuttaa mutta parasta olisi jos et näyttäisi sitä. Toteaisit vain että ' jaaha vaihdetaan housut' .

Jos on vaikka tulehtunut niin voi päästä vahinkoja ja tekee kipeää, ei halua mennä ja sitten on liian myöhäistä. Lääkäristä saa silmätipat tulehduksen hoitoon. Oman poikani perusteella sanon tämän.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat