Seuraa 

Meillä 8kk pojalla eka korvatulehdus, sai antibiootit maanantaina ja nyt on ihan terveen oloinen. Unohdin kysyä lääkäriltä miten pitäisi välttää vettä - meillä kun olis vauvauinti sunnuntaina. Voiko sinne mennä ylipäätään tai esim. semmosten lasten tulppien kanssa? Kertokaapa te, joilla kokemusta asiasta?

Kommentit (3)

Meillä oli alkava/lievä korvatulehdus tässä joku aika sitten. Viikon kuuri saatiin antibiootteja, vauvauinnista jäätiin siltä viikolta ja vielä seuraavalta pois. Soitin itsekin terveyskeskukseen takaisin ja sanoivat, että ei kannate mennä, koska vauva voi saada vedestä bakteereja kipeään korvaan:/Mutta sittemmin uinti on jatkunut.Me:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta jos tästä on apua, niin laitan tämän tänne. Meille jaettiin vauvauinti-infossa lehtinen, jossa sanotaan seuraavaa: " Tärykalvon tulehduksessa lääkäri ilmoittaa, tarvitaanko jälkitarkastusta ennen uintiin tuloa. Välikorvan tulehduksessa jälkitarkistus on suositeltavaa. Jos tärykalvo on jouduttu puhkaisemaan, jälkitarkistus on pakollinen..."Olisiko mahdollista, että soittaisit vielä lääkärille? Heillehän on yleensä joka viikko soittoaikoja ja sitä kautta asia selviäisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat