Vierailija

miksi matkaatte esim. kanarialle aurinkomatkojen tmv järjestäjien matkoille?Mitä siis saatte tuolta matkalta ja miksi valitsette juuri bulgaarian, kanarian ja turkin kaltaisia kohteita?

Kommentit (3)

Koska minulla on kaksi pientä lasta, haluan viettää edullisen, lämpimän rantaloman lasten ehdoilla. Alanyassa on juuri sen verran nähtävää, mitä lasten kanssa voimme tehdä; meri, hieno hotelli ja tippukiviluolat. Harmi kun pienin on niin pieni, ettei pääse pidemmille retkille. Seuraava matka onkin sitten Australiaan, budjetti ei ihan vielä valmis.. ;)

Rahaa ja mahdollisuuksia olisi, mutta en halua matkustaa lentokoneella sen ilmastovaikutusten takia. Lentomatkustaminenhan on pahin ilmastoteko, minkä voi tehdä.Mieluummin jätän lapsilleni vähän paremman maapallon kuin vien heidät aurinkorannoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensinnäkin, mikä on " Turkin kaltainen kohde" ? Samanlaista kulttuuria ja historiaa ei muualta oikein löydy!

Me matkustamme Marmarikseen, jossa vietämme viikon rannalla loikoillen, ja syöden hyvää ruokaa halvalla, nauttien hyvästä palvelusta. Sitten lähdemme autolla Istanbuliin 5 päiväksi tekemään erittäin edullisia ostoksia ja tutustumaan nähtävyyksiin, matkalle näemme aitoa Turkkia (yövymme turkkilaisten perheiden pitämissä hostelleissa tai kotihotelleissa). Sen jälkeen vielä muutama löhöilypäivä Marmariksessa, ja kotiin hyvin levänneenä & ruskettuneena.

Turkki on lähellä, edullinen, siellä on suotuisa ilmasto, loistavaa ruokaa (Turkin keittiö on maailmalla arvostettu, kuten ranskalainen, italialainen ja kiinalainenkin keittiö, Suomessa vielä suhteellisen tuntematon), hyvä asiakaspalvelukulttuuri, eksoottinen, turvallinen. Siksi sinne.

Kanarialle en menisi, ei siellä ole mitään aitoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat