Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (16)

yrittää kehittää raskautta. Jos oikeasti noin kovasti stressaat niin ne alkaneet raskaudet kyllä päättyvät ennen kuin saat sen plussan. Eihän noin stressaantuneeseen kohtuun kukaan halua jäädä asumaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kahdessa raskaudessa ainakin (ekasta en muista) oli oireena viluisuus ja flunssainen olo, limakalvo-oireita jne.Mutta kyllähän se sulla ap voi olla ihan normaali flunssakin, että jos toi on ainoa tuntemuksesi niin en luottaisi yksin siihen. Koitahan nyt jaksaa vielä muutama päivä =)

mutta ei kylläkään mitään kurkkukipua tai nuhaa. Aivastelukin saattoi johtua ennemmin kuivasta sisäilmasta talvella kuin raskaudesta, mutta silloin monet väittivät sen kuuluvan raskausoireisiin.

Flunssahan on ihan SIKAYLEINEN vaiva, ja tietenkin se voi osua myös raskauden alkuhetkiin. Kamalaahan se olisi jokaisesta kurkunkutinasta ruveta päättelemään jotain raskaudesta. Ties kuinka monta kertaa minäkin olisin jo tämän talven aikana ollut raskaana....

Raskausaikana limakalvot turpoavat. Se tuntuu myös nenän limakalvoilla. Toisilla vähemmän, meillä ahtaammat nenä- ja korvakäytävät omaavilla varsinkin  enemmän.

T. Äiti, toinen raskaus ja koko raskauksien ajan jatkuneet nenän niistäminen ja siitä seuranneet poskiontelontulehdukset. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat