Seuraa 

Vauva syö enimmäkseen rintamaitoa, mutta kiinteitäkin menee ehkä alle puoli purkillista/päivä. Maisteltu on vasta mangoa, bataattia ja luumua.

Ongelma alkoi kyllä jo ennen kiinteitä, eli kakka ei tule, paitsi jos pumpulipuikolla tms. avittaa, eli käyttää sitä pyllyreiässä niin sitten tulee. ilmeisesti ei siis ummetuksesta ole kyse?

voiko suolessa olla jokin vika? vai voiko se olla vain ns. laiska suoli? nyt on menossa 5 päivä kakkaamatta ja selvästi vaivaa vauvalla. mitä teen?

Kommentit (1)

jos toinen kärsii asiasta, niin kannattaa selvittää mistä johtunee. Itse kutsuisin tuota tilannettakin ummetukseksi. Voi tuntua pikkuiselta jostain syystä kakkaaminen pahalta, saattaanee jopa panttailla siksi.Meillä pidempiä kakkataukoja on aiheuttanut kiinteiden aloitus, mutta myös liian suuret määrät maitohappobakteereita. Kannattaa kiinteiden kanssa aloitella varovasti, vaikka lapsi tykkäisikin syödä enempi. Suolella kestää aikaa tottua uuteen tilanteeseen. Ei mikään ihme ole jos ummelle menee, kun yht' äkkiä saa ihan täysin erilaista ruokaa käsiteltäväksi kuin aiemmin. Meillä siihen riitti vain muutama t-lusikallinen päivässä. Aika auttoi tuohon. Mutta malttia kiinteiden kanssa, etenkin kun teillä muutenkin on ongelmaa sen kakan tulon kanssa.Voisit myös kokeilla Levolacia. Keskimmäisellä kevät (ihan ensimmäinenkin) sai aikaan ummetusta jota Levolacilla hoidettiin. Myös edellis keväänä sama juttu. Mikä siihen syy, en tiedä..siitepölyt ja ruokien ristireagointi? Tänä keväänä ei onneksi vielä vastaavaa.Tuo kakka pitäisi kyllä saada tulemaan ilman että jatkuvasti tarvitsee takapuolta ronkkia (keskimmäisellä ei muuten toiminut koskaan, hyvä että teillä pahojen tilanteiden varalta). Nuorimmalla en ole edes yrittänyt ja kyllä se kakka lopulta on tullut ihan itsestään.Käy lääkärissä vähän kyselemässä asiantuntija neuvoja. Voihan jokin ruoka-ainekin sinun syömänäsi aiheuttaa tuota ummetusta. Eli siis mieluiten käy varmistamassa asia allergologi lastenlääkäriltä. Ja kokeile siihen asti sitä levolacia auttamaan asiaan jos ei nyt päivän parin sisällä kakka tule ja vähennä kiinteiden määrää. Alota ne uudelleen sitten hivuttaen nostamalla määrää..Blues kera kolmen koplan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat