Vierailija

Tilanne on se, että hienoista vauvakuumetta olis havaittavissa, mutta... Ikää on jo 36v ja jotenkin mulle on tullut pelko, että lapsi ei olisikaan terve. 4 v esikoinen on normaali, terve, ns. helppo lapsi. Pelkään, että jos vielä tässä iässä tulen raskaaksi, lapsella on joku kromosomihäiriö. Tai sitten vähintään koliikki, allergiat jne. Taitaa olla parasta haudata koko vauva-ajatus, eipähän tule ainakaan pettymyksiä... Onko muilla tällaista??

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla kaverilla suvussa on periytyvää kromosomivikaa eikä se estä hankkimasta lasta. Jos lapsi ultrataan vakavasti vammaseksi niin tehdään abortti.Koliikkia oli meillä esikoisella lievänä: pari kuukautta huusi 2 tuntia joka ilta ennen nukahtamista, mutta toisella lapsella ei ollu koliikkia.Napanuorasta löydettiin geenimuunnos joka " saattaa" johtaa diabetekseen, mutta ollaan käyty lapsen kanssa verikokeissa ja lykätty postiin kakkanäytteitä. Vielä ei ole sokereissa ollut vikaa.Tottakai on hyvä miettiä jaksamistaan ja elämän tilannetta kun lapsikuume alkaa nouseen. Me kuumeillaan vuosi ennenkuin tilanne on meille hyvä.Mutta ihan ehdottomasti lapsi kannattaa hankkia jos siitä jutellaan ja se olis enempi positiivinen juttu perheelle. Kirjottakaa vaikka paperille plussat ja miinukset. Pelotkin voi listata.Ja neuvolassa saa jutella asiasta. Mutta musta jokanen hyvä ihminen jännittää ja pelkää sitä pahinta.


Kyllä nuoremmatkin synnyttäjät voivat saada kromosomihäiriöisiä lapsia, tietty todennäköisyys on heillä pienempi.Mutta jos oikeesti haluatte toisen lapsen, tehkää se ihmeessä!!! Sisarus on lapsellennekin arvokas ja ihana elämän kestävä ihmissuhde. Elämä on paljon hauskempaa sisaruksen kanssa.Voithan sä teettää ne kaikki seulonnat, jos vammainen lapsi olisi sulle ihan vastaanpanematon kauhistus.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat