Vierailija

keskimmäisen takia pitää muuttaa ruokailutapoja koko perheelle, aloitin sitten mm. keitetyillä porkkanoilla - josta mummo heti sanoi että porkkana nimenomaan ummettaa....Perheessä 6, 4 ja 1v lapset, pitikö jotain palkokasveja sitten olla antamatta ihan pienille...?Kommentit (7)

Omaa ummetustani hoidin joskus puuro-, mysli- ja lesekuurilla, vanhalla kunnon luumusoseella sekä sekalaisilla vihanneksilla ja hedelmillä. Mutta ehkä teillä on erityisemmät tarpeet?

tytön kanssa ummetuksen takia ja ennen kuitiuvalmisteiden aloittamista tuohon vaivaan erikoistunut lääkäri sanoi ekana, että maito kokonaan pois, vain juusto, jugurtti, viili ja piimä sallittuja. Nyt meillä ollut jo vuoden Movicol-lääkitys ja maito edelleen vain pieninä annoksina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähän ihmeelliseltä tuntuu että ruokavaliolla vatsan saisi kuntoon, jos jo viljatuotteet ovat kovassa kulutuksessa. Voithan vielä jättää kokonaan pois juuston, banaanit ja viljatuotteet (siis vaalean leivän, pullan ja kakut), jos niitä olette syöneet.Omenassa ja appelsiinissa on ainakin kivasti kuituja, päärynästä sanotaan, että se auttaisi ummetusta kuten luumut, ja juureksia eli porkkanaa kannattaa syödä myös raasteena. En ole kuullut, että keitetty porkkana aiheuttaisi ummetusta, mutta voi kai se niinkin olla. Sitten vaan pieniä annoksia ja usein - mutta kuulostaa että teillä on jo käytössä tällaiset terveelliset käytännöt. Toivottavasti saat avun pojallesi! - 3 -

tavallista kotiruokaa on syöty, mutta tuntuu siltä, että lihan määrää tulisi vähentää ja kasvisten vastaavasti lisätä.Olen hieman hukassa tämän asian kanssa, mielestäni syömme jo aika terveellisesti, mutta silti vatsan kovuus haittaa ulostamista.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat