Vierailija

haluisin niin syödä niitä useammin, mutta menee mun reseptillä valmistukseen hirveesti aikaa - että se on sitten sen iltapäivän homma

Kommentit (2)

Nopeat saat kun



Ensin heität korppujauhoja turpoamaan kasvisliemeen tai kerman ja kasvisliemen seokseen. Turpoamisaikana raastat perunaa ja porkkanaa ei paksuksi ja sipulia ihan mössöksi, lisäät raakaa kananmunaa kananmunaa ja haluamiasi mausteita sekoitat ja paistat. Puoli tuntia menee koko touhuun. Paisto matalalla lämmöllä hitaasti molemmilta puolilta niin kasvikset ehtii kypsyä.



Tai käytät niitä juureksia ja kasviksia mistä pidät.



Röstiperunat on kaikkein nopeimmat. Karkeaksi raasteeksi peruna, silppua ei saa huuhtoa maustat suolalla ja pippurilla ja laitat pannulle sentinpaksuisia tasaisia pihvejä. Taas hidas paisto matalalla lämmöllä voi-öljyseoksessa, siis loraus öljyä ja nokare voita kun se on kullanruskeaa perunamassa siihen. Perunan tärkkelys sitoo, kananmunaa ei käytetä.







Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat