Vierailija

Tarkoitan, kun täällä palstalla tasaisin väliajoin joku äiti kauhistelee kuinka toisen lapsi on puettu/kasvatettu taikka jätetty kasvattamatta,

ja muut mammat sitten arvostelevat, että mikset sanonut tai mikset soittanut lastensuojeluun tms, mutta näinhän se on että ei sitä kehtaa mennä ripittämään muiden asioita.

Eli mistä asiasta sinun olisi tehnyt mieli joskus sanoa tällaisille huolimattomille äideille, mutta et vain ole kehdannut?

Sivut

Kommentit (30)

Lapsi itki kylmästä. En kehdannut pysäyttää ja sanoa mitään kun äiti oli mustalainen ja tiedän olevan aika paha suustaan. Matkaa heille kotiin oli vielä 100 metriä, että ehkä lapsi ei kerinnyt paleltua..?

Vastaan tuli useampi äiti, joilla vauvat äitiyspakkauksen kevyttoppiksissa, ei edes mitään peittoa, tuuli kävi suoraan lasten kasvoihin :(Samoin inhottaa kun lapset (vauvat) on kuumassa auringonpaisteessa, eikä äiti edes yritä suojata siltä auringolta lapsiparkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


kaupoissa ja päiväkotiin viedessä lapsille tiuskitaan tosi rumasti. En usko, että kukaan aikuinen suvaitsisi esim puolisonsa puhuvan itselleen niin.. Monta kertaa tehnyt mieli muistuttaa..
Itsekin olen kuunnellut, kuulostaa sivullisen korvaan tosi kurjalta :(

minulla myös tuttava joka kiroilee ja huutaa lapsillee, ja toteaa että ne on niin tottuneet siihen etteivät ole moksiskaan, mutta silti....

kaupoissa ja päiväkotiin viedessä lapsille tiuskitaan tosi rumasti. En usko, että kukaan aikuinen suvaitsisi esim puolisonsa puhuvan itselleen niin.. Monta kertaa tehnyt mieli muistuttaa..

eivät käytä autossa turvavöitä, eivät myöskään heidän alle kouluikäiset lapsensa. Lapsilla ei ole koskaan ollut mitään turvaistuimia. Kun ovat asuneet kauan ulkomailla, jossa ei ole " näin hysteeristä lastenkasvatusta" ...

lähinnä joskus tekisi mieli sanoa ihmisille, että KIITTÄKÄÄ ja KEHUKAA joskus. Siis lapsianne ja miestänne. Aina vaan negatiivista eieiei:tä. Poikkeuksia toiseenkin suuntaan kyllä näkee.Vierailija:

Lainaus:


Itse teki joskus mieli sanoa siskolle, ettei se yksi keksi enää niin kauheata myrkkyä ole 2-vuotiaalle. Lapsi kun oli napannut suuhunsa kahvipöydästä keksin ja äiti sitten sitä kaivoi suusta pois.
no jos se keksi oli jo kielletty, niin noinhan se on pakko tehdä. Eri juttu sitten se, onko järkeä kieltää keksejä yleensä.

Tulivat nimittäin samasta junasta meidän kanssamme eikä lapsella koko aikana ollut hanskoja, siis kun poistuivat junasta. Sitäpaitsi 25 min tuollaisilla pakkasilla, olisi luullut että äiti edes vähän ajan päästä yrittäisi uudestaan eikä ole kostomentaliteetilla, " palelluta sitten jos et kerran halua pitää"

Yksi tuttu lohduttaa 1v8kk lastaan rinnalla jatkuvasti. Esim äiti menee vessaan ja lapsi huutaa ovella perään, niin äiti jättää vessahommat sikseen ja menee imettämään. Tai ensin kieltää lasta koskemasta hellaan ja sitten kun lapsi kiukuttelee harmistustaan, niin äiti lykkää tissin suuhun.Tätä mun oli aika vaikea ymmärtää, vaikka yleensä annankin kaikkien kukkien kukkia.

joka jeesustelee muiden tekemisiä, ja itse käyttäytyy kuitenkin yhtä typerästi :(

Esim. haukkuu ja sättii isääni, joka on ollut humalassa lapseni nähden (on kuitenkin todella leppoinen mies) , mutta ei tajua että itsekin on humalassa ja käyttäytyy typerästi :(

2-vuotias aloitti sen sormikkaiden riisumisen heti kun menimme ovesta ulos ja noin viidennentoista sormikkaiden laittamisen jälkeen luovutin. Niin siinä vaan käveltiin lapsi paljain käsin ja itsellä kunnon lämpimät hanskat kädessä.. Täällä oli eilen tosi kylmä.Itse teki joskus mieli sanoa siskolle, ettei se yksi keksi enää niin kauheata myrkkyä ole 2-vuotiaalle. Lapsi kun oli napannut suuhunsa kahvipöydästä keksin ja äiti sitten sitä kaivoi suusta pois.

Kerran yksi äiti tönäisi lapsensa istualleen ostoskärryissä, joissa lapsi oli noussut seisomaan. Lasta ilmeisesti sattui, kun alkoi itkemään. No, äiti alkoi karjumaan lapselleen, että ellei vaikene niin saa tukkapöllyä.Toinen tapaus oli leikkipuistossa, jossa oli melko vilkas noin 5-vuotias poika äitinsä kanssa. Lapsi ei millään olisi halunnut lähteä puistosta, ja juoksi karkuun äitiään. Kun äiti sai lapsen kiinni, niin äiti löi lastaan kunnolla. Lapsi tietysti alkoi parkumaan, jolloin sai vielä kovemmalla kädellä.Vastaavanlaisia tapahtumia seurasin vierestä monia silloin, kun vielä asuimme Ranskassa.

Lopetti imettämisen yrittämisen muutamien rintaraivareiden jälkeen. Aloitti soseet 3-kuiselle. Istuttaa 4-kuista vauvaansa rattaissa pystyasennossa ja koska vauva ei osaa vielä istua, lysähtää aina kummaan asentoon. Syöttää 4-kuiselleen jo maissinaksuja. Kova kiire tehdä kaikkia ulkokohtaisia asioita lapsensa kanssa ja shoppailla trendivaatteita. Äiti rakastaa lastaan selvästi, mutta keskittyy vääriin asioihin. Lapsi on kehityksestä selvästi jäljessä. :/

Kaverilleni tämä. Hän on oikein sekaaja! Toisaalta sitten kun olisi aihetta ojentaa lasta niin hän ei sitä juurikaan tee. Esimerkki: Hänen poikansa lyö lattialla istuvaa vauvaa (taas) takaraivoon, vauva kaatuu ja lyö otsansa lattiaan. Äiti toruu poikaansa näin: " Voi xxxx, ei saa, vauva saa kipeää." Ja sanoo tuon lempeällä äänellä.

Mutta silloin kun ei tarvisi sekaantua esim. lasten leikkeihin (jotka joskus vaan ovat kovaäänisiä tms.) niin tämä äiti huutaa koko ajan: " Leikkikää nätisti, tehkää palapeliä, rauhoittukaa, ajakaa autoilla, leikkikää yhdessä"Ja on muutenkin idiootti kasvatuksen suhteen, luulee että 3v poika menee rikki jos hänet vieroittaa tuttipullosta.

kun eräs äiti oli sitä mieltä että hänen 6kk tyttärensä osaa valita itselleen yhden tarran tarralaatikosta. Ei taida 6kk vielä edes välittää tarrojen päälle mutta tämä äiti oli sitä mieltä että heidän Jennicansa osaa kyllä jo nyt valita yhden tarran... Voi tyttöparkaa mitkä vanhemmat, taitaa olla aika kovat odotukset lapsesta ja sen taidoista.

jotka huutavat suoraa huutoa muiden puheen päälle. Vaikka heitä huomioitaisiin keskustelussa miten paljon tahansa, heidän pitää aina päästä sanomaan oma juttunsa, vaikka toisen puhe olisi kesken. Onko tämä nyt sitten huonoa kasvatusta, ylivilkkautta vai mitä, mutta tosi vaikea yrittää puhua mitään järkevää, kun saa sanottua ehkä 5 sanaa kerrallaan.

" jos uhkaat, ole valmis toteuttamaan uhkaus" . Kun siis tämä äiti vaan " pelotteli" lastaan omaan huoneeseen joutumisella jos jatkaa vielä kiellettyä asiaa tai " pelotteli" tv:n sulkemisella jos poika ei tule aamupalalle mutta ei yhtään näitä uhkaustaan ikinä toteuttanut. Toivottavasti toimii toisin silloin kun heillä ei ole vieraita (me olimme silloin kylässä) mutta jos ei niin kyllä sanon että siinä tehdään perusluonteeltaan kiltistä tavallisen temperamenttisesta pojasta vaikea...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat