Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kolmevuotiaallamme todettiin sellainen, spirassa käyty nyt kolmesti eilen. Hengitys kaamean kuuloista, vaikka nestemäinen ventolinekin käytössä kotona. Eilen sai kerta-annoksena kortisoniakin suun kautta. Antibiottina zhitromax 3vrk, kun korvatulehduskin samalla.Kuinka nopeasti paranee? Kaiki tieto tarpeen!

Kommentit (3)

RS aiheuttaa nimenomaan näitä keuhkoputkentulehduksia ja keuhkokuumeita lapselle, aikuisella oireilee yleensä vain nuhana ja tavallisena flunssana.

Tarttuu myös ERITTÄIN helposti, joten eristys muusta maailmata on suotavaa.Meidän vauva on lastenosastolla juuri samasta syystä, keuhkoputkentulehdusta pidemmälle ei onneksi ole päässyt sairastumaan, mutta tämänkin paranemiseen hoitajat ja lääkäri odottavat noin viikon osastollaoloa, ja senkin jälkeen on toki vielä toipilas. On kuulemma erittäin sitkeä virus ja osoastolla on kuulemma useita lapsia joiden sairaalassaoloaika menee pariin-kolmeen viikkoon, eli me ollaan siinä " vähemmän sairaiden" joukossa.Pikaisia paranemisia ja lämpimiä halauksia teidän pikku toipilaalle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat