Vierailija

Kommentit (13)

On kai " turhia" (?) alle 7-vuotiaille. Eli tarkoitettu lähinnä nuorille ja aikuisille. Mutta syy on epäselvä. Luin tänään hesarista juttua, sielläkin kyseltiin miksi ei pikkulapsille, eikö ne sairastu samalla tavalla, tuleeko siis lievänä lapsille nuo taudit,...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siihen aivokuumeeseen, jota esiintyy lähinnä saaristossa? Borrelioosiin joka on yleisempi punkkien levittämä tauti ei kai ole vielä rokotetta.

otettiin jo viime vuonna ja nyt kevättalvella käytiin hakemassa tehoste.Jos aikaa viettää punkkiseudulla niin on aika järkevää käydä hakemassa tuo rokote.

Me asutaan rannikolla punkkialueella ja joka kesä lapsesta on löytynyt punkki. Yleensä se on löytynyt päästä, hiusrajasta. Ei ole mitään tautia lapselle tullut, mutta mietin, pitäisikö rokotus silti ottaa.

Kumpparit ja pitkää päälle ku o jossai pellolla. Pihassa taas nurtsi ajetaan ja kovin montaa puuta tässä ei ole, ettei siis punkit viihdy.Suihkutellaan kesällä aika paljon niin nopsaan katsoo onko ylimääräsiä olentoja ottanu kiinni..* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat