Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kiinnostaa vaan, että antaisiko teidän ammattiylpeys periksi mennä tuotantoon töihin? vai menisittekö siksi, että olisitteko niin innoissanne elävästä laboratoriosta, johon ei ikinä saisi lupaa yliopistotutkimuksessasamaa mietin lääkäreistä. Harrilta oli ilmeisesti käyty ottamassa verkokoe talossa. jos olisin lääkäri niin herra isä mua rasittas käydä ottamassa verikokeita jostain suljetusta talosta.

Kommentit (6)

Asiassa on kiinnostavia puolia, ja oonkin miettinyt että olisi joskus hauska jutella tuon kollegan kanssa, joka on hommaan rohkeasti ryhtynyt. Hatunnosto! Ehkä odottaisin ainakin yhden 10 vuotta lisää ikää, ennen kuin lähtisin tuotantoon :) Ja varmaan siinä pitäisi tehdä itselleen hyvin selkeästi selväksi jo etukäteen, että ei ole vastuussa niiden talossa olevien ihmisten käyttäytymisestä, kuten ei ole vastuussa muutenkaan omien potilaidensa käytöksestä. Olisi varmasti mielenkiintoista hommaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

menisin ilman muuta. Psykologi on tärkeä talossa jaksamisen kannalta, täytyy myös osata reagoida muuttuviin tilanteisiin ja kyetä aistimaan millaisia tehtäviä porukalle kannattaisi milläkin hetkellä suunnitella.

ne nyt tekee ja mitä siellä nyt tapahtuu, mutta en taitaisi haluta omalla nimellä lopputeksteissä esiintyen mennä ottamaan mitään ammatillista vastuuta siitä, miten 3 kk eristyksissä olleet hilluvat talossa, kun saavat viinaksia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat