Vierailija

kun tuossa tuli kumminkin pudostusta jonkin verran eikä alla ole kuin matto. On nukkunut jo 2 tuntia, vaikkei olisi normaali nukkuma-aika edes...

Kommentit (16)

nousi kerran keskellä yötä sängystä, meni eteiseen, kaatui lattialle ja kun menin katsomaan mikä kolahtii, niin siellä se nukkui lattialla :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos ei edes ole uniaika? Siis oliko hän kuitenkin päiväunilla? Minkä ikäinen lapsi? On eroa tippuuko kuukauden vanha vauva vai 4-vuotias taapero. On eroa tippuuko puolen metrin korkeudelta vai parvisängyltä.Voi olla aivotärähdys, mutta ei siihen ole mitään sen kummempaa parannuskeinoa.

Meillä 1-vuotias on niin kova poika kömpimään unissaan, että tipahtaa joskus sängystä vaikka nukkuu pinniksessä sivuvaunussa, siis ihan parivuoteessa kiinni. Möyrii unissaan pois pinniksestä, yli parivuoteen, ja tipahtaa. Ei nyt joka päivä eikä edes joka viikko, mutta ehkä kerran kuussa. Yleensä hän ei edes herää, vaan löydän hänet matolta nukkumasta kun menen makkariin. Joskus havahtuu hereille sen verran että suuttuneena toteaa ' putoti' (putosin), kiipeää petiin ja nukahtaa taas.

Isommasta pudotuksesta, tai jos lapsi muuten selvästi loukkaa, olisin toki edes hieman huolissani.

ja mies nappasi sen syliin ja alkoi nukuttamaan sitä! Mä ohimennen sanoin, ettei se oikein saisi nukkua heti..vähän ajan päästä menin katsomaan ja aina se vaan nukutti sitä siinä sylissään. Ei ollut uniaika. Piti oikein vääntää rautalangasta, että sitä pitää nyt seurata aluksi, ettei ole aivotärähdyksen oireita.

vaan tipahti ihan äsken, ei kumminkaan lyönyt päätään. Nostin saman tien sängylle, ja hän jatkoi siinä uniaan.

korvatulehdus on, ja yskää, mutta muuten on ollut suht. pirteänä

miksi et herättele lasta??katso onko ihan tolpillaan. silmät ok, herääkö edes? jos aivotärähdys, niin et välttämättä saa hereillekään kunnolla --> lääkäriin!

lapsi nukkuu sikeästi tippumisen jälkeen EIKÄ OLE edes uniaika!! Tollot. Aina jos pää kolahtaa, pitää vähän tarkkailla. Pienestäkin tällistä voi olla pahat seuraukset.Se, että naapurin Nico-Petterikin tippui ja on nyt (suht) normaali ei tarkoita että muille ei tapahdu mitään vakavaa!!

kun on sairastellutkin viime päivinä. 2,5 vuotias lapsi, eikä loukannut päätään pudotessaan, olin kumminkin lähellä enkä kuullut minkäänlaista kolahdusta, ja kun tulin paikalle oli puoli-istuvassa asennossa. Nostin sängylle ja jatkoi siinä uniaan

Jos ei ole provo, niin LAPSI ÄKKIÄ HEREILLE!! Jos tokenee normaaliski niin seuraat seiuraavat 24 h, ja yöllä pitää herätellä pari kertaa. Voi tulla aivotärähdys.

IDIOOTTI.

Ja provosta: näillä asioilla on mautonta pelleillä.

pudostusta on ehkä 40 cm ja tosi usein vähän mutisevat jotain ja jatkavat uniaan lattialla.Lapset ovat nyt 12, 10, 9 ja 4. Eivät enää pahemmin putoile.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat