Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millainen paikka asua olisi Heikkilänkangas? Halutaan asua kaupungissa, mutta kuitenkin luonnon helmassa. : )Mitä mieltä olette Heikkilänkankaasta?

Kommentit (11)

olikos se nyt spar. ja jos heikkilänkankaalta aikoo maikkulaan kauppaan ni eikö se ole sama mennä kaakkurin sitteriin mitä maikkulaan. Minusta heikkilänkangas on hyvä paikka asua. Keskustaan tosin on 10km ja isommat kaupat kaukana mutta on siinä tosiaan se lähikauppa

Pitkät välimatkat mihinkään palveluihin. Esim. Lähin kauppa löytyy Maikkulasta, samoin posti, neuvola. Lääkäri löytyy Kontinkankaalta. Toinen syy oli ihmiset. Tosi paljon kytättiin mitä toiset tekee. Iltaisin klo 21 aikaan missään ei näkynyt ihmisiä. Ihan kuin jossain aavekaupungissa olisi asunut. Ei ollut meidän paikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joku vuosi takaperin oli paljon juttua junien aiheuttamasta tärinästä, en tiedä mikä on tilanne tällä hetkellä mutta junat kai ajavat hiljempaa nykyään.Palveluita siellä ei tosiaan ole. Muuta en tiedä kun en ole itse asunut, äitini asui siellä jonkun vuoden mutta on muuttanut jo pois.

Tarkoitat varmaan sitä pientä kauppaa/kioskia, joka on sillä tiellä joka menee Madekoskelle.... Sama matka kuin Maikkulaan.

Joo jos kauppaan haluaa mennä on sama ajaa Kaakkuriin:) Mutta aika tylsää lähteä jotain pikkuostosta hoitamaan autolla monen kilometrin päähän. Koulu ja päiväkoti löytyy Heikkilänkankaalta, ei yhtään mitään muita palveluja. Näin on, eikä muita palveluita edes tule tulevaisuudessa. Esim. luistelukentälle on muutama kilometri. Kumminkin tuollaiset jutut ovat lapsiperheelle aika tärkeitä.Junaradan ääni ei meitä haitannut. Asuimme ihan eri puolella missä junarata on.Mutta ne ihmiset. Voi jeesus.... Ahdistava paikka. En valitettavasti voi suositella... kenellekkään.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat