Vierailija

Kommentit (31)

SERTO ULTRA COLOR -pesujauhetiiviste on uusi vaihtoehto Serto-perheeseen. Erityisesti värillisen pyykin pesemiseen kehitetty Serto Color on miedosti hajustettu. Tuote sisältää värisuojan, joka pitää tekstiilien värit kirkkaina. Pesuaktiiviset aineet ovat biologisesti hajoavia, ja pakkaus on kierrätyskelpoista materiaalia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Minuakin kiinnostaisi hajustuuteon, zeoliititon pyykkipulveri värilliselle pyykille. Onko joku löytänut muuta kuin Daily sensitiven?"Edelleenkin se LV color, vai lukeekohan siinä päällä nykyään värilliselle pyykille tms. Löytyy ihan joka kaupasta.

" Entäs hajusteeton, zeoliititon JA valkaisuaineeton pesuaine, mitä muita on kuin Daily?"LV Color ainakin, ja mielestäni Sertollakin on nyt color -versio.

Zeoliitti harmaannuttaa helposti pesukonetta ja voi tehdä pahaa hajua mutta on luontoystävällinen. Fosfaatit muuten parempia mutta luonnon kannalta huonompi vaoihtoehto. Mutta jos asut taajamassa, voit huoletta käyttää fosfaatteja koska ne poistetaan vesilaitoksella eivätkä päädy vesistöä rehevöittämään. Esim mökillä jossa ns harmaat vedet eivät mene vedenpuhdistamolle, pitää aina käyttää pesuainetta jossa EI ole fosfaattia. Selvensikö yhtään?

Vierailija:

Lainaus:


Esim mökillä jossa ns harmaat vedet eivät mene vedenpuhdistamolle, pitää aina käyttää pesuainetta jossa EI ole fosfaattia. Selvensikö yhtään?
Jos on oma imeytyskenttä tms., eikä vei siis mene kunnalliselle vedenpuhdistuslaitokselle, niin olen kuullut että silloinkin saa systeemiin lisättyä jonkinlaisen fosfaatinkerääjän, jolloin voi käyttää fosfaatillisia pesuaineita. Eikä pitäisi edes olla kauhea kallis.

se kertyy pyykkikoneen rumpuun ja kovettuu ja saattaa ajansaatossa rikkoa koneen. Lisäksi se kertyy vaatteisiin ja saattaa näkyä vaatteissa sellaisena valkoisena " pölynä" .

Ainakin meidän pesukoneessamme se vain valuu pesuainelokerosta heti alas rumpuun, joten esipesun kanssa nestemäisen käyttö ei onnistu. Yleensä kyllä laitan kaikki pesuaineet pesupalloon.Nestemäisiä en tykkää käyttää pullojen aiheuttaman muoviroskan takia, niitä täyttöpussejakaan ei taida enää monella merkillä olla.

käyttöohjeen mukaan käyttää meidän koneessa. Tsekkaan seuraavalla reissulla sen LV:n ja käväisen ensi kerralla Prismassa, jos sieltä löytyisi Dailyä.

Jos lasi on kuitenkin tarkoitettu kestämään neppareiden, vetskarien tms. iskeytymiset niin kyllä se varmaan yhden pehmeähkön muovipallonkin kestää. Nestemäinen pitää tosiaan laittaa pesupalloon, ei pesuainelokeroon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat