Vierailija

Hinta kallis, mutta voi kamalaa jos se tulee se tauti ja vauva joutuu sairaalaan enkä ottanut sitä sen kalleuden takia!!! Ohjeessa luki että oltava erittäin tarkka vaippaa vaihtaessa, kun sitä virusta on ulosteessa... voiko se siitä tarttua se tauti?? vaikka muihin??

Kommentit (15)

Rota nimittäin voi laukaista keliakian. Meillä kävi niin. Jos on geneettinen alttius keliakiaan, rota ja muutamat muut virukset voivat aktivoida sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hinta on kallis mutta sen väärti. Rotaripuli voi olla vaikea. Lievä tauti roketteesta voi tulla, kuumettakin. Menee ohi parissa päivässä. Uloste voi olla tartuttavaa.Meillä oli tänä talvena 4-vuotiaalla rota-virus (kyllä, voi tulla myös näin " vanhalle" !), se kesti 3 viikkoa ja pojalta lähti painoa 2kg (ennen 18kg, sairauden jälkeen 16kg). Hirvittää ajatellakin millainen tauti tuo on pienellä vauvalla!

Tämä tieto lääkäristä, missä tuli käytyä pariin otteeseen...

Lapsi voi tartuttaa itse itsensä useamman kerran peräkkäin, juuri tuon takia meilläkin sairaus kesti niin kauan (vaikka kuinka pestiin käsiä...)t. 2

Ei tullut suuremmin oireita rokotteesta, kakka haisi ja vauva oli väsynyt. Ihan normaalisti pestiin pyllyä ja sitten käsidesillä viimeisteltiin puhdistus. Ei tarttunut kehenkään.

Ei sitä kyllä pitäisi vakuutukseen saada, se EI ole sairauden hoitoa vaan ENNALTAEHKÄISEVÄ hoito.

5 ilmeisesti tarkoitti ilmeisesti tilannetta, kun on " oikea" tauti päällä, ei siis rokotuksesta johtuva...se on nimittäin aivan minimaalinen se riski, että rokotetun vauvan kakasta saisi taudin. normaali hygienia riittää.meillä rokotuksesta ei tullut mitään haittoja. ehkä vähän useammin kakkasi, mutta ei muuta.

me otettiin, ekalla kerralla tuli vatsavaivoja, toisella ei mitään. On sen väärti.Rokotteesta viikon kuluttua sanotaan ulosteen virusmäärän olevan suurimmillaan ja teoreettinen mahdollisuus saada ripulitauti. Hyvällä vaipanvaihtohygienialla selviää.Ja kyllä tuo on pieni hinta siihen, että ripulitautisen kanssa joutuisi valvomaan öitä puhumattakaan sairaalahoitoon joutumisesta.

Meillä tyttö 1 v. sairastui rotavirukseen, kotona pärjättiin mutta olihan rankka tauti, nyt vasta alkaa tauti olla ohitse, viikon kesti. Ehdottomasti ota.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat