Seuraa 

Antakaapas hyviä vinkkejä Tukholman reissua ja lastenvaatteita ajatellen :)

Kommentit (7)

vielä lisää......

NK ja Gallieria tuttuja ja JunibackenMitäs löytyis Gamla stanista?Myös kesäkuun alkupuolella sinne meneva sakki 2 aik ja 2 lasta 3 ja 6 vee

Ollaan menossa sinne vauvan kanssa kesäkuun alussa.Tavaratalojen ja vanhan kaupungin lisäksi en oikein osaa löytää mitään tukholmasta. Liikun ilmeisesti ihan väärässä paikassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Åhlensilla on kiva lastenvaate-valikoima, samoin NK:lla, siellä on paljo merkkivaatteita. NK:lla on siellä lastenkerroksessa myös pirtsakka kauppa, sprall jossa on värikästä vaatetta ja lelua.Polarn o. Pyret liikkeitä on useampia, mielestäni paras on Gallerianissa. Jonkin verran PO.Pin vaatteita on myös NK.lla.Karlavägenilla on ihana kauppa Simple World, sinne on helppo kävellä karlaplanin t-bana-asemalta, sekä bussi nro 100 joka lähtee siljan terminaalista ajaa sen ohi matkalla keskustaan. Karlavägenillä on myös toinen lastentarvikeliike, oliskohan ollut Bonti nimeltään, ovat aika lähekkäin, eli ihan kävelymatkan päässä toisistaan.Jos haluaa jotain muuta kuin shoppailua, kannattaa mennä junibackeniin jos on isompia lapsia, sinne vaan ei pääse vaunuilla kuin aula-alueelle.Kivoja juttuja ja tuliaisia on myös designtorgetilla, kannattaa katsoa nettisivuja, siellä on paljon heidän tuotteita, paljon kamaa myös lapsille.

Tässä muutama nettiosoite:www.junibacken.se

www.skansen.sewww.simpleworld.se

www.bonti.se

www.designtorget.se

on mielestäni aika vähän vaatetarjontaa isommille lapsille. (Siis muuta kuin kre kronor-paitatyyppisiä).

Ainakaan minä en ole löytänyt kuin muutamasta putiikista kivoja (ja kohtalaisen hintavia) vauvan/taaperonvaatteita.Muuten sen kaduilla on mukava käyskennellä ja kaikenlaista " pientä kivaa" on sieltä tullut ostettua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat