Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tytön oman toiveen mukaisesti valokuvaaja ottaa 5-vuotiskuvat metsässä.Päälle tulee tämä:

http://www.mille-mi.dk/product.asp?product=5475

Tai tämä:

http://www.mille-mi.dk/product.asp?product=5475Tytöllä itsellään ei ole oikein mielipidettä asiaan, enkä minäkään oikein osaa päättää. Tuo vaaleanpunainen luultavasti erottuisi luonnossa paremmin, mutta beigekin olisi kiva iänikuisen vaaleanpunaisen sijaan. Tyttö on tummatukkainen, ruskeasilmäinen - molemmat värit sopisivat hänelle.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuon jälkimmäisen eli beigen värisen.

En tiedä, ihan totaalinen kyllästyminen koko pinkkiin ja ylipäänsä vaaleanpunaiseen väriin vaikkei meillä sen värisiä vaatteita olekaan;)

Se on aivan ihana, ei ollenkaan tylsän ja mitäänsanomattoman näköinen. Tuo beige tekee aika kivasti sellaista " haltijafiilistä" tunikaan.Nyt pitäisi pikkuveljelle haalia jostain harmaa / vaaleansininen ritarihuppari. Tästä tämän keväisestä merirosvo-teemasta en oikein välitä.

Itselläni sama väritys kuin tyttärelläsi ja olen vaan todennut että joskus liian samanvärinen vaatetus kuin mitkä omat värit ovat, ikäänkuin " syövät" omia värejä ja siksi kirkas/värikäs voi olla monesti parempi - mutta koska hiekan värisessäkin on muita värejä piristeenä, ei sitä vaaraa taida olla.

Rupesin sen verran vielä saivartelemaan, että " minkälainen metsä" ? Vehreässä, kirkkaassa kevätmetsässä näen " sieluni silmin" pinkin mekon kun taas havumetsässä, ison kiven päällä istumassa, näen tytön jolla on hiekanvärinen mekko - se pinkki olisi siihen liian räikeä.

Glorialla oli hyvä pointti: havumetsään tosiaan tuo beige taitaisi istua paremmin.Täkäläisestä Pikkukengurusta löytyisi tunika beigenä, pinkin joutuisin haalimaan jostain muualta. Menemme huomenna tytön kanssa katsomaan paikanpäälle mekkoa ja todennäköisesti tuo beige lähtee mukaamme.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat