Vierailija

Onko teillä siistiä ikinä? Mä alan olla ihan kypsä tähän jatkuvaa puurtamiseen eikä silti ikinä saa nauttia siististä kodista :( .Miten sais nuo 10v lapset edes siivoamaan sotkujaan ilman jatkuvaa jäkätystä?

Kommentit (5)

Eli siis sellainen peruspuhtaus on ja se ylläpidetään ihan päivitäisellä/viikottaiselle siivoamisella, mutta siistiä ei ole, johtuen juuri siitä että 11 lasta elää täällä kuitenkin elämäänsä koko ajan!Lasten elämään kuuluu tietty impulsiivisuus eli eivät he itse huomaa unohtelevansa tavaroitaan koko ajan jonnekin ja lasten leikkiin kuuluu se että on paljon tavaraa levällään yhtäaikaa, mutta kun leikit lopetetaan ja noista unohduksista huomautetaan niin sitten meillä on taas siistiä...hetken aikaa:)Tuo peruspuhtaus kun on kuitenkin kunnossa niin esim. n. 5-10min . ehdin sitten saada asunnon siistiksi tilanteessa kuin tilanteessa eikä meillä koskaan niin kamalaa kaaosta ole etteikö meille voisi tulla yllätysvierailullu! Jos vierasta sitten häiritsee olohuoneen lattialla levällään olevat vauvna lelut tms. niin se on sitten ihan vieraan oma "häpeä"! meillä kun koti on lastenkin koti eli heilläkin on oikeus elää tavallan ja tehdä asioitaan tavallaan...T. 11 lapsen äiti, joka aikoinaan oli sairaan tarkka kaikesta, mutta on päässyt ylimääräisestä tarkkuudesta hyvin eroon lapsiluvun kasvaessa:)

lelut sun muut ovat lapsille tärkeitä kehityksen välineitä.

Eivät siis ole mitää roinaa, joka pitää äkkiä siivota pois silmistä!Tottakai mitä enemmän porukkaa sitä sekavampaa, vaikea esim. aina pitää kenkiä ojennuksessa kun seitsemän paria ilmestyy eteiseen kerralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä jokainen osallistuu kodin siistinä pitämiseen ikänsä mukaisella tavalla (3-, 5-, 8-, 11- ja 12- vuotiaat) eikä äidinkään tarvitse puurtaa itseänsä kuoliaaksi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat